Wil je smeren: Sisley voegt nieuw product toe aan iconische Rose Noire-collectie

In combinatie met een heerlijke rozengeur maakt deze emulsie je hele lichaam zijdezacht.

In de zomer smeren we nét iets meer dan normaal. Niet alleen showen we iets meer van ons lichaam, ook heeft onze huid extra hydratatie nodig na een dagje zonnen of zwemmen. En hoe kun je dit nu beter doen dan met een body cream die je huid zijdezacht achterlaat?

Iconische collectie

De inmiddels iconische producten uit de Rose Noire-collectie hebben er een grote zus bij. Émulsion Exquise à la Rose Noire van Sisley is een lichaamsverzorgingsproduct met een dorstlessende textuur. Dankzij de extracten van de zwarte roos – die niet alleen heerlijk ruiken – behoudt de huid glans en jeugdigheid.

In 2011 lanceerde Sisley het Masque Crème à la Rose Noire. Dit product werd binnen no time enorm populair, waarna het niet lang duurde tot Sisley haar Rose Noire-collectie uitbreidde. En finally is de inmiddels iconische zwarte roos nu ook verwerkt in een verzorging voor het hele lichaam.

Zwarte roos-extracten

Het olieachtige extract van de zwarte roos dringt diep in de huid om te hydrateren, waardoor je huid zachter, comfortabeler en meer elastisch aanvoelt. Naast dit olieachtige extract zorgt de zachtheid van de bloemblaadjes voor een zijdezachte huid.

Het waterige extract van de zwarte roos werkt als een heuse schoonheidselixer, oftewel de huid wordt gladgestreken, voelt zacht aan en ziet er jonger uit. Het hoge tanninegehalte zorgt er namelijk voor dat de weefsels strak worden getrokken, waardoor het verstevigende effect wordt vergroot.

Van top tot teen

De Émulsion Exquise bedekt je lichaam met een intens hydraterend laagje. Om te profiteren van de benefits die de zwarte roos met zich meebrengt, kun je naar eigen voorkeur beslissen op welk moment van de dag je jezelf van top tot teen insmeert.

Breng de emulsie 's ochtends of ’s avonds met licht gladstrijkende bewegingen aan op je hele lichaam en je bent good to go. Hallo, perzikhuidje!

Laatste nieuws