Wauw! Monique Westenberg verbluft volgers met afgetraind lichaam

Wat een beauty!

Lees ook

Monique Westenberg heeft een veelbewogen tijd achter de rug. De onverwachte breuk met André Hazes viel haar zwaar en al snel bleek hij een nieuwe vriendin te hebben. Monique besloot zich echter op zichzelf te focussen en dook veel de sportschool in. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen!

Sportschool

Dat sporten goed is voor je mental health, is niet onbekend. En dus nam Monique extra tijd voor zichzelf en sportte ze na de breuk meer dan ooit. Op Instagram plaatste ze gisteren een aantal work-out filmpjes en haar volgers waren flink onder de indruk.

“Wat een prachtig slank figuur” en “Je ziet er fantastisch uit”, klinkt het in de comments. Een ander zegt: “Zo dan, die taille!”. Weer een ander reageert: “Maakt je niet alleen lichamelijk sterk, maar ook mentaal.” En zo is het!

Uit de kleren

In een interview met Talkies vertelde de blondine onlangs dat ze weer stabiel en gelukkig is, al dan wel in verdrietige omstandigheden. Drie maanden voor de breuk vroeg André de moeder van zijn zoontje nog ten huwelijk. Nu gaat hij samenwonen met zijn nieuwe vriendin Sarah van Soelen.

Voor het tijdschrift ging Monique uit de kleren en poseerde ze pikant doch chique met ontbloot bovenlijf. En ook daar zie je haar prachtige figuur weer goed. “Prachtige vrouw” en “Schitterende foto's” valt er te lezen in de reacties.

Bron: Instagram, Talkies Magazine | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook