Grazia’s Big Summer Giveaway: 30x een Real Techniques Perfect Base Kit t.w.v. €20 

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want Grazia geeft deze zomer supercoole prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en lovely travel essentials! Vandaag: 30x een Real Techniques Perfect Base Kit t.w.v. €20.

Real Techniques

Real Techniques tools zijn multifunctionele, vegan make-uppenselen en -sponsen die helpen de ultieme make-uplook te creëren. Innovatieve penselen gemaakt van zachte, synthetische haren en flexibele, latexvrije sponsjes met een unieke schuimtechnologie voor een flawless aanbreng van make-up. Set your make-up free #RealTechniques.

De Real Techniques Perfect Base Kit bevat drie tools voor een flawless make-uplook: RT Blurring Concealer Brush, RT Blending Brush en RT Detailer Brush. Ideaal in gebruik met BB of CC cream, foundation, concealer, you have it all covered. De set bevat tevens een sachetje Brush Cleansing Gel om de kwasten te reinigen na gebruik, vegan en cruelty-free.

Real Techniques Blending Brush (boven) + Real Techniques Detailer Brush (onder)

Win, win, win

Kun jij niet wachten om die perfect base aan te brengen met de kwasten van Real Techniques? Dan hebben we goed nieuws. Grazia mag namelijk 30x een Real Techniques Perfect Base Kit t.w.v. €20 weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER kun je alle items van Real Techniques gewoon zelf shoppen.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*De actie loopt tot en met 31 augustus 2021.

Laatste nieuws

Zie ook