Grazia’s Big Summer Giveaway: 12x een set van Ton Sur Ton naar keuze t.w.v. €22,95 

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want Grazia geeft deze zomer supercoole prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en lovely travel essentials! Vandaag: 12x een set van Ton Sur Ton naar keuze t.w.v. €22,95.

Ton Sur Ton

Of je nu je mannelijke lover, vader, broer, opa of buurman in het zonnetje wil zetten: een paar flitsende sokken of een fleurige onderbroek is altijd goed. Ken jij een man die zich nogal focust op het matchen van zijn kleding? Of ken je juist een man die hier iets vaker aandacht aan zou moeten besteden? Dan zijn de sets van Ton Sur Ton het ideale cadeau.

Je sokken matchen met – jawel – je ondergoed? Dat kan dankzij deze set van Ton Sur Ton, matchende sokken en onderbroeken voor mannen. Het geschikte cadeau voor iedere man!

Win, win, win

Ken jij een man die héél blij gaat worden van deze Ton Sur Ton-set? Dan hebben we goed nieuws. Grazia mag namelijk 12x een set van Ton Sur Ton naar keuze t.w.v. €22,95 weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER kun je alle items van Ton Sur Ton gewoon zelf shoppen.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*De actie loopt tot en met 31 augustus 2021.

Laatste nieuws

Zie ook