Aiii: hier heeft EOTBDD’s Shani spijt van

'Daar schaam ik me wel een beetje voor', zegt Shani over één van haar acties in EOTBDD.

Lees ook

Shani vond tijdens haar deelname aan Ex on the Beach: Double Dutch dan wel een serieuze lover (hallo Davey), maar flirte er voordat hij zijn intrede in de villa maakte, nog flink op los. Al heeft ze van één van deze momenten behoorlijk spijt.

Dusty

Samen met EOTBDD's Sem beantwoordt Shani een aantal prangende vragen in de RTL Boulevard-video Shots Fired. De twee bespreken hun verblijf in de villa en vertellen eerlijk van welke momenten ze spijt hebben. Hoewel Shani over het algemeen niet vaak spijt heeft van dingen, kan ze van één losbandige gebeurtenis wel balen.

In de eerste aflevering moest Shani op date met Dusty en werd er binnen no time volop gezoend. “Ik schaam me wel een beetje dat ik met Dusty heb gezoend”, begint Shani haar verhaal. “Dat vond ik wel een beetje vies.”

Aantal bedpartners

Niet alleen Shani is niet te spreken over Dusty, ook Sem heeft weinig positieve woorden over voor de casanova. Zo onthult Sem in de video dat zij – toen ze nog een serieuze fling had met Dusty – niet wist van zijn heftige verleden. Dusty had al bijna 100 bedpartners gehad, maar daar kwam Sem pas tijdens EOTBDD achter.

“Ik was nog met Dusty bezig toen ik naar Ex on the Beach toe ging. Ik wist toen niet dat hij al 96 bedpartners heeft gehad”, biecht Sem op. Ze onthult dat ze vaak naar Dusty zijn verleden vroeg, maar hij hier nooit echt een duidelijk antwoord op gaf. “Ik heb er wel heel vaak om gevraagd, maar dan praatte hij er altijd een beetje omheen.” Aiii…

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook