Aldi verkoopt nu een ‘coolbar’ voor in je tuin

Ideaal voor je volgende tuinfeestje.

Lees ook

Het liefst zitten wij elk vrij moment van de dag met een koud wijntje in onze hand in het zonnetje. Say no more, dacht Aldi. De supermarkt komt namelijk met een heuse coolbar voor in de achtertuin. Zo hoef je niet steeds naar binnen te lopen om een drankje uit de koelkast te pakken. Ideaal!

Tuinfeestje

Nu de coronamaatregelen steeds verder versoepeld worden, is het tijd voor een klein feestje als je het ons vraagt. Met deze fantastische (en betaalbare!) coolbar van de Aldi wordt het nog een stukkie leuker om je beste vrienden uit te nodigen voor een barbecuefeestje in de achtertuin.

De coolbar houdt niet alleen je favo drankjes lekker koel, ook kun je 'm gebruiken als bijzettafel door het tafelblad omhoog te schuiven. Zo wordt 't ineens een tafeltje waar je met je beste vriendinnen kunt bijkletsen of misschien wel kunt flirten met je crush. Handig!

Vandaag te koop

Betaal je ergens anders al gauw honderd piek voor zo'n coolbar, koop je 'm bij de Aldi voor een luttele 49,99 euro. Als je de coolbar deze zomer ook in je achtertuin wil hebben staan, moet je wel snel zijn. De musthave is namelijk vanaf vandaag, zaterdag 19 juni, te koop in de supermarkt. Dat wordt rennen naar de supermarkt dus! Good luck!

De ultieme coolbar

Beeld: Pexels, Aldi

Laatste nieuws

Zie ook