Bibi Breijman openhartig over relatie met Waylon in lockdown

Bibi besefte dat de lockdown eigenlijk een heel fijne tijd was voor haar gezin.

De lockdown was voor veel mensen een behoorlijk heftige tijd. De vele coronaregels hadden immers ook veel impact op het thuisfront: kinderen bleven thuis, stelletjes zagen elkaar soms 24/7 en ga zo maar door. Maar dat die situatie ook gezinnen dichter bij elkaar kan brengen, bewijst het emotionele bericht van Bibi Breijman.

Versmolten

Op Instagram deelt ze een emotionele beschouwing van de afgelopen tijd en wat de impact daarvan was op haarzelf, man Waylon en dochter Teddy. En die was eigenlijk juist wel heel positief. Zo hebben de drie “oneindig gecocoond, geknuffeld, gedanst en heel soms gevloekt”, aldus Bibi.

Zij en Waylon zijn in de afgelopen anderhalf jaar zelfs bijna versmolten tot één persoon, beschrijft ze. Als een soort ‘Wibi’ of ‘Billem’ (Waylon heet in het echt Willem). Kortom, helemaal met dochter Teddy erbij heeft Bibi het – los van alle ellende in de wereld – ervaren als een heel fijne tijd. “Al merk ik wel dat we iets te vaak tegelijkertijd per ongeluk hetzelfde zeggen”, grapt ze.

Emotioneel afscheid

Dat besef kwam des te harder toen het stel afscheid van elkaar nam op het vliegveld. De drie waren de afgelopen weken vakantie aan het vieren in de Algarve. Bibi moest echter twee dagen tussendoor weg, en toen ze terugkwam in Portugal, moest Waylon alweer aan het werk in Nederland. Het werd een emotioneel afscheid. “Ted bleef schreeuwen: ‘I laf van jou papa’, terwijl hij uit het zicht verdween.”

Eenmaal in het hotel vond Bibi een lief briefje van Waylon. En los dat ze er daarna bijstond als ‘een verliefde puber’, realiseerde ze zich ook dat het ‘echte leven weer gaat beginnen’. Met alles wat daarbij hoort: festivals, theaters. Maar ook heel veel werken. “Eindelijk!”, zegt Bibi. “Iets waar we zo lang naar uit hebben gekeken.”

Keerzijde

Toch heeft dat ook een keerzijde, zo’n einde aan die uitzichtloosheid. Het voelt zelfs raar, schrijft Bibi in haar Instagram-bericht: “Bijna als een zwangerschap; 9 maanden lang aan het wachten en snak je naar het einde. Dan ben je eindelijk verlost van die buik en verlang je weer terug naar dat getrappel!??”

Bibi sluit af met de conclusie dat ze eigenlijk wel heel gelukkig was de afgelopen tijd. En dat het juist daarom even afzien is om nu weer tijdelijk van elkaar gescheiden te zijn omdat het ‘echte leven’ weer begint.

Bron: Story, Dingen voor Vrouwen | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws