Wauw! Nieuwe look voor Leontine Borsato

'Redheads have more fun'

Leontine Borsato heeft door de jaren heen heel wat verschillende kapsels gehad. Nu we eindelijk weer van het warme zomerweer kunnen genieten besloot Leo dan ook om voor een heerlijke frisse coupe te gaan. De presentatrice slash haarkameleon heeft zich wederom een nieuwe coupe laten aanmeten, door goede vriend en kapper van menig BN’er: Leco van Zadelhoff.

Curtain bangs

Leontine heeft haar lange lokken namelijk ingeruild voor een frisse korte bob in de kleur rood, mét de welbekende curtain bangs. “Redheads have more fun“, schrijft Leco bij een prachtige foto van Leontine op Instagram. “Oh, ik hou van koperkleurig haar! Zoals bij Leontine (alhoewel alles haar staat)”, aldus de stylist.

Het regent complimentjes onder de foto van Leontine. “Zucht. Mag ik 2 cola en een middagje Leco”, schrijft iemand, die overduidelijk ook graag door Leco gestyled wil worden. “Kijk, jij weet waar je het over hebt!” en “Prachtig”, schrijven anderen. Wij zijn het er helemaal mee eens!

Vakantie

Het lijkt erop dat Leontine weer samen is met Marco. De zanger liet de afgelopen tijd al vaker vallen dat de twee “heel voorzichtig en zonder vaste vorm” aan het daten zijn. Als kers op de taart, en om de roerige tijd achter zich te laten, vertrokken ze naar Ibiza. De twee kozen ervoor om Nederland te verlaten om op dit zonovergoten eiland dichter bij elkaar te komen.

“We hadden een hele fijne vakantie, we waren op ons favoriete eiland. Nu kijken we voorzichtig verder. We plakken er geen label op want dat schept verwachtingen; misschien verwachtingen die niet waargemaakt kunnen worden”, zo vertelde Marco tegen RTL Boulevard.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws