Zien: dochter Courteney Cox lijkt sprekend op moeder

Wat een knapperd!

Lees ook

Courteney Cox kennen we natuurlijk allemaal als Monica Geller uit Friends. Wie de serie al een paar keer gezien heeft zal waarschijnlijk het gevoel hebben de acteurs in real life te kennen. Toch leiden de acteurs in real life een heel ander leven dan in de serie. Wist jij bijvoorbeeld dat Courteney een dochter van zeventien heeft?

Coco

Monica en Chandler kregen in de laatste aflevering van de serie natuurlijk tweeling Erica en Jack. In real life heeft Monica (Courteney) geen tweeling, maar wel een hele mooie dochter die ook nog eens sprekend op haar lijkt!

Coco werd onlangs zeventien en daarom plaatste Courteney een prachtige foto van Coco op Instagram. “Fijne 17de verjaardag aan mijn sterke, gevoelige, creatieve, liefdevolle, zielvolle, mooie, getalenteerde en wijze Coco. Ik hou zo veel van je”, aldus de actrice bij de post.

Ex-man

Op een van de foto's is goed te zien hoeveel Coco op haar moeder lijkt. Met haar donkere lokken en donkere ogen lijkt ze als twee druppels water op Courteney. Courteney kreeg Coco samen met haar ex-man David Arquette in 2004.

De actrice was destijds zwanger tijdens de opnames van Friends, waardoor de productie Courteney's groeiende baby bump moest verbergen met baggy kleren. Monica – haar karakter – kon in de show namelijk geen kinderen krijgen. Benieuwd naar hoe dochter Coco eruit ziet? Kijk mee.

Bron: Cosmopolitan UK | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook