Dé schoen die je aan je zomergarderobe moet toevoegen

Máxima en Rihanna zijn al in deze schoen gespot.

De balletschoen werd in 2016 door Miu Miu omgedoopt naar de it-schoen van het moment. En nu het zomerweer is aangebroken, is er één zomerse stapper die hoog op de wishlist staat van menig fashionista. Koningin Máxima, Rihanna en actrice Katie Holmes werden er al in gespot: we hebben het natuurlijk over de loafer.

Designer

Met de komst van de zomer en hopelijk veel zonneschijn, zijn loafers een perfecte manier om je outfit af te maken. Bijna elk groot designermerk heeft wel loafers in zijn zomercollectie zitten en daarom zijn ze mega hip deze zomer. Of je nou kiest voor die van Prada, Gucci, of een goedkopere variant: je outfit wordt er gegarandeerd fashionable van.

How to style?

Hoe je deze klassieke schoen het beste combineert? Door ‘m te dragen onder een klassieke outfit. Denk hierbij aan een capsule wardrobe – oftewel een kledingkast gevuld met statement pieces. Een oversized witte blouse, een gebreide trui, een pantalon of leren jack.

Ben je meer in een casual mood? De loafers doen het ook goed onder een mom jeans met een basic sweater of oversized blazer. Maak 'm af met een leuke glittersok óf kies voor een sporty witte sok. Geloof ons: het maakt je look helemaal compleet. We zetten hieronder wat inspiratie voor je op een rijtje.

Bron: HLN | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws