Love Islands Francesco over wat hij heeft geleerd in de villa

'Je bent een nerd, waar begin je aan?', dacht Francesco toen hij zich opgaf voor Love Island.

Na zijn eliminatie uit de Love Island-villa samen met Minn en Rosa, hadden we het geluk dat we even mochten babbelen met de Italiaanse bombshell Francesco. Naast zijn carrière als model en engineer heeft deze man al flink wat mooie dingen gedaan in zijn leven. En tóch heeft hij veel nieuwe dingen geleerd in de villa, vertelt hij ons.

Zelfkennis

Vlak na zijn eliminatie, vertelde Francesco al kort over wat hij had geleerd van zijn tijd in de villa. “Ik heb hier in twaalf dagen meer geleerd over mezelf als persoon, dan in twee jaar aan de universiteit”, klonk het. “Ik heb geleerd dat je nooit bang moet zijn om uit je comfort zone te stappen”, vult hij aan. Zo vertelt Francesco dat hij best een beetje wat nerves voelde voor zijn entree in de villa. “Ik dacht: 'Waar ga je heen? Je bent een engineer. Je werkt alleen maar met een pc, je bent een nerd. Wil je nu echt naar Love Island waar allemaal stoere mensen zijn met sociale beroepen?', maar ik heb uiteindelijk zoveel lol gehad.”

Hij vat het simpel samen: “Het is niet dat we dingen niet doen omdat ze moeilijk zijn. Dingen zijn juist moeilijk, omdat we ze niet doen.” Bovendien heeft z'n avontuur goed uitgepakt: “Alle reacties in mijn DM's bewijzen dat het het waard was om uit mijn comfort zone te stappen”, lacht de Italiaanse gentleman.

Altijd blijven lachen

Ook vertelt Francesco dat hij heeft geleerd hoe belangrijk het is om te lachen. “Ik was eerst wel een beetje gestrest, maar in de loop van de dagen heb ik zoveel lol gehad met de jongens.” Ook hier komt hij met een prachtige oneliner om het samen te vatten: “Als je lacht en geniet van je dag, is een slechte dag nog steeds mooi.” Met good vibes kom je dus overal!

Het scheelt natuurlijk dat Francesco binnen de villa bekend stond als 'zenmaster'. Of hij dat buiten de villa ook is? “Ik ben nooit gestrest”, vertelt hij. “Ik ben wel van het werken, werken, werken, maar dat doe ik altijd rustig. Ik heb zoveel meegemaakt dat ik echt niet snel in de stress schiet.” Maar Francesco is natuurlijk méér dan alleen de rust zelve. “Ik houd er ook ontzettend van om gek te doen met vrienden en naar feestjes te gaan”, laat hij weten.

Beeld: Love Island

Laatste nieuws