Grazia’s Big Summer Giveaway: 3x een beautypakket van Skinlabo 

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want Grazia geeft deze zomer supercoole prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en lovely travel essentials! Vandaag: 3x een beautypakket van Skinlabo.

Skinlabo

Alle producten van Skinlabo zijn gebaseerd op natuurlijke formules en dermatologisch getest in samenwerking met cosmetologen, dermatologen en gespecialiseerde laboratoria. Daarom zijn de producten van Skinlabo geschikt voor alle huidtypes. Enne, nu maak jij kans op een van hun mooie beautypakketten!

Pakket 1: bestaat uit een collageen shot (€40), een body bronze tanning booster (€36) en een haarmasker met filler-effect (€25).
Pakket 2: bestaat uit een anti-age dagcrème (€45), een anti-cellulite lichaamscrème (€25) en een volumizing lipstick (€12).
Pakket 3: bestaat uit een geconcentreerd hyaluronzuur-shot (€35), een body bronze bruiningsverlenger (€23) en een volumizing lipstick (€12).

Win, win, win

Is jouw huid toe aan wat extra gezichtsverzorging? Dan hebben we goed nieuws. Grazia mag namelijk 3x een beautypakket van Skinlabo weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER kun je alle items van Skinlabo gewoon zelf shoppen.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*De actie loopt tot en met 31 augustus 2021.

Laatste nieuws

Zie ook