Het iconische kapsel van Rachel Green maakt deze zomer een comeback

Celebs als Hailey Bieber en Selena Gomez zijn al fan.

Anno 2021 zijn we helemaal in de ban van de nineties. Zo zijn scrunchies al een hele tijd niet weg te denken uit de winkels (en ons haar) en leek zelfs de dunne wenkbrauw een comeback te maken. Enne, sinds de langverwachte Friends-reünie is er nog maar één kapsel dat we willen hebben: hét iconische kapsel van Rachel Green.

The Rachel Haircut

In de jaren negentig was het kapsel van Jennifer Aniston in Friends al ontzettend populair. Iedereen wilde zo'n lange bob met zijscheiding en lichtere voorste plukjes. Ruim vijftien jaar later is dit iconische kapsel weer terug van weggeweest, maar dit keer in een moderner en vooral volumineuzer jasje.

Dat The Rachel Haircut anno 2021 weer helemaal hip is, is niet zo gek. Een paar weken geleden vond namelijk de langverwachte Friends-reünie plaats, die voor een flinke dosis nostalgie zorgde. Hoewel Jennifer tijdens de reünie koos voor wat steilere, lange lokken, kregen wij genoeg flashbacks naar het iconische kapsel van haar personage.

Celebs

Celebs als Selena Gomez, Hailey Bieber en Millie Bobby Brown zijn al fan van 'The Rachel Haircut', zo zien we op Instagram voorbijkomen. Enne, wij moeten zeggen dat zo'n volumineuze blow-out hen práchtig staat. Inmiddels heeft het iconische kapsel ook zijn weg gevonden naar social media als Instagram en TikTok, waar menig influencer de hairdo al heeft gecreëerd. Wij zijn fan!

Tutorial

Wil jij zelf dit prachtige nineties kapsel creëren? Dat is makkelijker dan je denkt, zo laat TikTok-gebruiker @asapabes zien. Zij gebruikt een föhnborstel om haar handdoekdroge haar te drogen en te krullen. Vervolgens speldt ze de lokken vast met rollers. Als alle lokken geföhnd zijn, laat ze de rollers nog een halfuur zitten. Het resultaat? Een volumineuze blow-out á la Rachel Green. Love it!

@sarahhdls

90s hair vibes #fyp #blowout #hairtok #hair #inspo #90s #foryou

♬ good 4 u – Olivia Rodrigo

Bron: NSMBL | Beeld: Friends, Instagram | Video: TikTok

Laatste nieuws