Say what? Jennifer Aniston stal jurk van Friends-set

Enne, wij snappen heel goed waarom.

Lees ook

Het is alweer een paar weken geleden dat de langverwachte Friends-reünie op de buis verscheen, maar wij zijn nog steeds obsessed. De cast deed een paar opvallende onthullingen, zoals dat Jennifer Aniston stiekem een jurk van de set heeft meegenomen. Oeh…

Pikante onthullingen

Voor het eerst in vijftien jaar na Friends zagen we onze geliefde Rachel, Monica, Phoebe, Ross, Chandler en Joey weer samenkomen. Enne, dat was het lange wachten zeker waard. Zo verklapten David Schwimmer en Jennifer Aniston dat zij tijdens het filmen van de serie een heuse crush op elkaar hadden.

“Op een gegeven moment waren we stapelverliefd op elkaar,” zei David. Van een relatie kwam het echter nooit. “Maar het was als twee schepen die elkaar passeerden, omdat een van ons altijd een relatie had en we die grens nooit overschreden. Dat respecteerden we.” Too bad!

Favoriete jurk

Naast de Friends-cast zagen we ook bekende gezichten als Justin Bieber, Cara Delevingne en Cindy Crawford voorbijkomen. Zij schitterden in de meest iconische outfits van de serie, zoals de leren broek van Ross, Rachels roze bruidsmeisjesjurk en of course het gordeldierkostuum.

Een outfit die echter ontbrak tijdens de fashion show, was een van Jennifers favoriete jurken. Zij vond deze jurk zó mooi, dat ze 'm stiekem meenam van de Friends-set. Enne, het was niet eens een jurk die Rachel aanhad – de jurk was namelijk van Monica. “Ik ging naar haar kledingrek en nam de jurk mee. Ik heb 'm nog steeds en draag 'm ook nog altijd”, onthulde Jennifer in een interview met People.

Modebewust

De jurk heeft een bloemenprintje, een v-hals met zwart kant en cap sleeves, verklapte de actrice. Enne, dat kan er maar eentje zijn, namelijk de jurk die Monica in seizoen 8 droeg. In de aflevering The One Where Rachel is Late – waarin Rachel zwanger is van Ross' baby en haar uitgerekende datum voorbij is – draagt Monica precies zo'n jurkje.

“Die is waarschijnlijk al vier keer in and out of style gegaan”, grapt Courteney tegen Jennifer. Daar wil laatstgenoemde echter niets van weten: “Het zal altijd in de mode zijn.”

Dé jurk die Jennifer stal van de Friends-set

Bron: Marie Claire UK | Beeld: Friends

Laatste nieuws

Zie ook