Moeder Ferry Doedens was ‘boos en verdrietig’ om OnlyFans-account

Het was voor de moeder van Ferry een bittere pil om te slikken.

Lees ook

Nadat Ferry Doedens Goede Tijden Slechte Tijden moest verlaten stortte hij zich op een carrière als OnlyFans-creator. Dit viel bij zijn moeder echter niet helemaal in goede aarde.

Pittige coronaperiode

Twaalf jaar lang schitterde Ferry in de populaire soapserie GTST. De acteur moest de set noodgedwongen verlaten nadat hij de coronamaatregelen leek te negeren. De acteur zat niet lekker in zijn vel en zorgde volgens de soapmakers voor een 'onwerkbare situatie' op de set.

Met pijn in zijn hart nam Ferry afscheid van GTST waarna hij zich stortte op OnlyFans. De acteur had geen vast inkomen meer, dus probeerde hij via deze weg wat extra geld te verdienen. En dat kan hard gaan op OnlyFans, zo bewezen goede vrienden van Ferry Levy van Wilgen en Sepanta.

Verdrietige moeder

Voor zijn moeder – waar Ferry een enorm hechte band mee heeft – was het een pittige periode. Aan LINDA vertelt Ferry dat zijn moeder hem altijd steunt, maar dat ze het nieuws over zijn OnlyFans-carrière wel even moest verwerken. “Toen ik haar vertelde over OnlyFans was ze echt boos en verdrietig, maar ze laat me niet vallen.”

Inmiddels lijkt de mom van Ferry gewend te zijn aan de situatie. “Laatst waren we samen in een hotelletje. Zei ze ineens: ‘Je mag wel gewoon wat content in de badkamer gaan maken, hoor.’ Daar moest ik erg om lachen.”

Bron: LINDA | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook