Jaimie Vaes geeft duidelijkheid over tweede seizoen van realityserie

Na het geweldincident vorige maand op Ibiza kunnen de opnames eindelijk weer worden hervat.

Lees ook

Eind vorige maand werd Lil' Kleine op Ibiza in de boeien geslagen, nadat hij werd verdacht van mishandeling van zijn verloofde Jaimie Vaes. De opnames van de realityserie van Jaimie werden na dit geweldsincident meteen stilgelegd, maar zijn inmiddels weer van start gegaan. Jaimie laat nu weten hoe het ervoor staat met het vervolg van de show.

Voorbereidingen

Jaimie en Lil' Kleine vertrokken vorige maand niet alleen naar Ibiza voor een heerlijke vakantie, maar ook om de afleveringen voor het tweede seizoen van Jaimie: In the Vaes Lane te filmen. Het geweldsincident zorgde er echter voor dat de opnames werden stopgezet.

Nu lijkt het er dus op dat de realityserie weer hervat kan worden. Een woordvoerder van het management van Jaimie heeft aan Shownieuws laten weten dat de opnames van de serie weer zijn begonnen. “Ze zijn weer druk bezig met de voorbereidingen van de show”, aldus de woordvoerder.

Ibiza

Wat we precies kunnen verwachten van de nieuwe afleveringen is niet duidelijk. Gisteren werd er namelijk gespeculeerd dat Jaimie samen met zoontje Lío Zion naar Ibiza zal vertrekken om daar te gaan wonen, terwijl Lil' Kleine gewoon weer in Nederland zal gaan verblijven.

Volgens insiders heeft de brunette al een appartement gevonden op het Spaanse eiland. Ook als Lil’ Kleine weer kan optreden in Nederland, ziet het er naar uit dat Jaimie op Ibiza zal blijven. Echter heeft geen van de twee deze geruchten nog bevestigd.

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook