Temptations Niels reageert op ruzie met Rosanna

Niels laat van zich horen na de vermeende breuk tussen hem en Rosanna.

Rosanna en Niels, bekend van Temptation Island, maakten onlangs nog furore in de documentaire OnlyFans Uncovered. Hoewel de twee OnlyFans-creators een steady relatie leken te hebben, blijkt niets minder waar. Het koppel is namelijk niet meer samen na een heftige ruzie. Niels reageert nu voor het eerst op de breuk.

Te ver gegaan

Talloze berichten over de vermeende ruzie tussen het realitykoppel deden gisteren de ronde op social media. Er verschenen zelfs beelden van de ruzie, waarop te zien is hoe Rosanna en Niels elkaar in de haren vliegen. Via Instagram Stories deelde Rosanna een bericht waarin ze claimde dat er sprake was van ruzie tussen de twee.

“Niels en ik zijn helaas uit elkaar. Hij heeft mij geslagen, er is politie hier en het is te ver gegaan”, deelde Rosanna in een shocking bericht. Inmiddels is het bericht van Instagram verwijderd, maar lijkt het verhaal uiteindelijk wel te kloppen.

‘Geloof niet alles’

Roddelkoning Fawry not Sawry besloot polshoogte te nemen bij Rosanna. Hij vroeg aan de Temptation-ster of alles goed met haar gaat. “Ik ben oké hoor. We hebben wat ruzie gehad gister, te veel alcohol op”, stuurde Rosanna vervolgens via Instagram.

Ook Niels laat nu van zich horen. Hij laat merken dat hij het niet helemaal eens is met het verhaal van zijn ex-lover. “Geloof niet alles wat je hoort, en maar de helft van wat je ziet”, schrijft hij op zijn Instagram Stories. Later voegt hij daar nog aan toe: “Die heks eist je geest op, beheerst je leven”. Aii.. Het lijkt er dus op dat het niet echt lekker meer botert tussen de twee.

Foto’s

Inmiddels heeft Rosanna ook groot deel van haar foto's met Niels van Instagram verwijderd. Dit terwijl de twee vorige maand nog bekend maakten dat ze aan het einde van het jaar naar Spanje zouden emigreren.

Via Instagram laat de realityster weten dat ze op dit moment vooral even rust nodig heeft. “Mijn inbox overstroomt met berichten. Ik heb geen zin om te reageren. Ik heb even tijd voor mezelf nodig, hopelijk kunnen jullie dit begrijpen.” Allright… to be continued!

Heb jij of ken jij iemand die te maken heeft met huiselijk geweld? Er zijn veel organisaties die je kunnen helpen. Meer informatie vind je via deze link.

Bron: Shownieuws | Beeld: Temptation Island

Laatste nieuws