Grazia’s Big Summer Giveaway: 3x BUXOM Babes-set t.w.v. €85

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want Grazia geeft deze zomer supercoole prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en lovely travel essentials! Vandaag: 3x BUXOM Babes-set t.w.v. €85!

Easy look

In de zomer dragen we minder make-up dan in de cold winter days. Onze huid ziet er vaak nét iets gebruinder uit en er verschijnen prachtige sproetjes op je neus. Maarre, wil je in de avond toch even uitpakken met een sexy ooglook en een plumping lipgloss?

Gebruik dan een oogschaduw in een roze, champagne of rosé gouden kleur, breng een dikke lik mascara aan en maak je look af met een glossy lip. De BUXOM Babes-set bevat alle items die je nodig hebt om deze look compleet te maken. Lucky you, want wij mogen deze set weggeven!

Win, win, win

Kun jij niet wachten om een look te creëren met deze heerlijke BUXOM-producten? Grazia mag 3x BUXOM Babes-set t.w.v. €85 weggeven! De BUXOM Babes- set bestaat uit Boss Babe Dolly Palette (€45), Full-on Plumping Lipgloss Dolly (€19) en Lash Voluming Mascara (€21). Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij één van de gelukkigen!

Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER kun je nog meer toffe items van BUXOM shoppen.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*De actie loopt tot en met 31 augustus 2021.

Laatste nieuws

Zie ook