Minn over bijzondere momenten in Love Island-villa: ‘Met elkaar gelachen en gehuild’

'We hebben dingen met elkaar gedeeld die je normaal gesproken niet snel zou delen'

Lees ook

In de Love Island-villa zagen we de Islanders de meest gekke challenges uitvoeren, kletsen aan de zwembadrand en genieten van intieme momentjes in bed. Toch gebeurde er nog veel meer tijdens dit verblijf onder de Spaanse zon, zo vertelt Minn in gesprek met Grazia.

Geen spijt

Grazia belde met Minn om te vragen naar haar tijd in de Love Island-villa. De beauty verliet de villa helaas zonder een nieuwe vlam, maar heeft wel de tijd van haar leven gehad. “Het was echt een hele leuke ervaring, maar helaas heb ik de liefde niet gevonden.” Heel erg kan ze er niet van balen, aangezien ze vrede heeft met de beslissingen die ze tijdens Love Island maakte.

“Je zit daar, je probeert de liefde te vinden, maar je hebt ook maar weinig keus. Zit-ie er niet tussen, dan houdt het gewoon op.” Ze heeft achteraf dan ook geen spijt van bepaalde dingen. “Ik kan achteraf zeggen: ik had me meer moeten openstellen, maar op dat moment was dat gewoon niet zo. Ik stond daar toen niet achter.”

Mooie momenten

Ondanks dat Minn de liefde niet gevonden heeft, blikt ze terug op een bijzondere periode. “Ik heb zoveel mooie momenten met de meiden daar gehad”, begint ze. Vooral de eerste dagen in de villa, samen met de eerste vijf meiden en bombshells Esmee en Carlyn, waren voor Minn heel waardevol. “We konden echt heel goed met elkaar praten.”

“We waren heel open en hebben veel dingen gedeeld die je normaal niet snel zou delen”, gaat Minn verder. De beauty legt uit dat ze niet alleen de grootste lol hadden met elkaar, maar er ook flink wat tranen werden gelaten. “We konden echt samen lachen en hebben samen gehuild, dat zal me voor altijd bijblijven.”

Vrienden voor het leven

Sinds Minn weer in Nederland is, heeft ze nog altijd veel contact met haar mede-Islanders die de villa ook al hebben verlaten. “Je hebt een hele speciale band met elkaar omdat je dezelfde ervaringen hebt gedeeld. Het is echt een nieuwe vriendengroep die je erbij krijgt”, aldus Minn.

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook