Love Islands Minn over Jim: ‘Ik denk dat Raina zijn type is’

Hoe vindt Minn het om Jim met andere meiden in de Love Island-villa te zien?

Lees ook

Nadat Sarah haar intrede maakte in de Love Island-villa was het avontuur van Minn al gauw voorbij. Minn had een goede connectie met Jim, maar zijn oog viel plotseling op nieuwkomer Sarah. Geen leuke gebeurtenis, dus Grazia besloot polshoogte te nemen. Want hoe gaat het nu met Minn?

Lastige keuze

Vol enthousiasme laat Minn aan de telefoon weten dat het enorm goed met haar gaat. Hoewel haar Love Island-avontuur vrij abrupt ten einde kwam, heeft ze er vrede mee. “Ik voelde al aankomen dat Jim mij naar huis ging sturen, waardoor ik het deels al een beetje had verwerkt voor mezelf”, vertelt ze eerlijk.

En dat was te zien. Jim had het moeilijk toen hij een keuze moest maken tussen Minn en Sarah, maar Minn ging hier enorm volwassen mee om. “Ik hoop gewoon dat hij daar met iemand een goede klik kan vinden. We zijn allemaal superlief voor elkaar en gunnen het elkaar allemaal.”

Vriendschappelijke klik

Dat er een klik was tussen Jim en Minn was overduidelijk. De twee gaven meerdere malen aan dat ze het “nog aan het uitzoeken waren”, maar een echte romance leek niet te ontstaan. Nu Minn inmiddels al bijna een week van Jim gescheiden is – en ze alle afleveringen heeft teruggekeken – ziet ze een romantische klik dan ook niet zo snel meer ontstaan.

“Wat mijn gevoel nu zegt is: nee, ik denk niet dat er meer in zit dan een vriendschap. Ik heb natuurlijk een hele goede band met hem en ik wens hem echt het beste.” Ook hoeft Minn naar eigen zeggen geen tweede keus te zijn. Jim koos voor Sarah, dus dan is het voor de Islander al snel klaar. “Bij mij is het gewoon: graag of niet. Op dat moment kwam er iemand waar hij meer interesse in had, dus dan ga ik ook niet achter hem aanlopen.”

Raina of Sarah

Jim verkoos Sarah boven Minn, omdat hij met Sarah wel een romantische klik voelde. Maarre, die klik lijkt inmiddels verdwenen. Tijdens zijn verblijf in Casa Amor liep Jim Raina tegen het lijf en dit zorgde voor behoorlijk wat opschudding in de villa. Jim is inmiddels in een happy couple met Raina.

Na het zien van de afleveringen kan Minn de keuze van Jim goed begrijpen. “Ik denk dat Raina meer Jim zijn type is. Als ik in de afleveringen kijk naar hoe zij is, dan denk ik dat zij toch wel wat rustiger en relaxter dan Sarah is. Ik ken haar natuurlijk niet, maar ik denk dat het tussen Jim en Raina op een hele natuurlijke manier gaat”, legt Minn eerlijk uit. “Ik vind het heel lastig om te zeggen of hij nu de liefde heeft gevonden, maar ik hoop wel echt dat het gaat lukken.” Cute!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook