Oeps! Telefoon Maxime Meiland maakt wereldreis nadat ze hem vergeet in vliegtuig

Maxime's telefoon heeft inmiddels al heel wat plekken op de wereld gezien...

Lees ook

Als je op vakantie gaat, dan kan het een hele klus zijn om je koffer in te pakken en vooral niets te vergeten. Vaak check je thuis en op het vliegveld zo'n tien keer of je alles wel hebt meegenomen. Die dubbelcheck is Maxime Meiland hoogstwaarschijnlijk vergeten toen ze het vliegtuig uitstapte, want de aanstaande mom heeft haar telefoon laten liggen.

Drukke periode

Maxime vertrok onlangs richting het zonnige Italië voor een heerlijke vakantie samen met de hele familie Meiland. De realityster kon wel een vakantie gebruiken na alle drukte van de afgelopen periode. Maxime is namelijk gaan samenwonen met vriendlief Leroy en samen zijn ze in verwachting van hun eerste kindje!

Hoog tijd dus om even bij te komen op vakantie, al zullen de vakantie-kiekjes dus waarschijnlijk uitblijven. Of vader Martien moet zo lief zijn om zijn telefoon ter leen te stellen natuurlijk. Ha!

Wereldreis

In haar Instagram Stories vertelt Maxime dat ze haar telefoon is vergeten aan boord van het vliegtuig. “We zijn heerlijk op vakantie maar door de drukte vergeet je nog wel eens wat”, schrijft de mommy to be. “Dit keer vergat ik mijn telefoon in het vliegtuig. Hij heeft al reisjes gemaakt naar Polen en Lyon.”

Omdat Maxime de functie 'zoek mijn iPhone' heeft aanstaan, kan ze precies volgen waar haar telefoon zich bevindt. Voorlopig zal Maxime het nog wel even zonder haar mobieltje moeten doen, want KLM wil haar telefoon niet zoeken in het vliegtuig. Balen!

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook