Temptations Rosanna deelt verdrietig nieuws: ‘Niels en ik zijn uit elkaar’

Het koppel is na een heftige ruzie niet meer samen.

Lees ook

Rosanna en Niels, bekend van Temptation Island, maakten onlangs nog furore in de documentaire OnlyFans Uncovered. Hoewel de twee OnlyFans-creators een steady relatie leken te hebben, blijkt niets minder waar. Het koppel is namelijk niet meer samen.

Ruzie maken

De relatie tussen Rosanna en Niels is minder steady dan het lijkt. Via Instagram Stories deelde Rosanna een bericht waarin ze claimde dat er sprake was van ruzie tussen de twee. “Niels en ik zijn helaas uit elkaar. Hij heeft mij geslagen, er is politie hier en het is te ver gegaan”, deelde Rosanna in een shocking bericht. Inmiddels is het bericht van Instagram verwijderd, maar lijkt het verhaal uiteindelijk wel te kloppen.

Roddelkoning Fawry not Sawry besloot polshoogte te nemen bij Rosanna. Hij vroeg aan de Temptation-ster of alles goed met haar gaat. “Ik ben oké hoor. We hebben wat ruzie gehad gister, te veel alcohol op”, stuurde Rosanna vervolgens via Instagram.

Niet meer samen

Fawry vraagt aan Rosanna waar de ruzie precies over ging, maar daar heeft de realityster geen duidelijk antwoord op. Wel benadrukt ze dat de ruzie er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat het koppel niet meer samen is. “We zijn uit elkaar.”

Op de vraag of Niels gewelddadig is geweest kan de realityster ook geen duidelijk antwoord geven. “Ik weet niet meer precies wat er allemaal is gebeurd. Ik had teveel vodka op, ik kan daar helemaal niet tegen.”

Tijd voor mezelf

Inmiddels heeft Rosanna ook groot deel van haar foto's met haar ex-lover van Instagram verwijderd. Dit terwijl de twee vorige maand nog bekend maakten dat ze aan het einde van het jaar naar Spanje zouden emigreren.

Via Instagram laat de realityster weten dat ze op dit moment vooral even rust nodig heeft. “Mijn inbox overstroomt met berichten. Ik heb geen zin om te reageren. Ik heb even tijd voor mezelf nodig, hopelijk kunnen jullie dit begrijpen.”

Heb jij of ken jij iemand die te maken heeft met huiselijk geweld? Er zijn veel organisaties die je kunnen helpen. Meer informatie vind je via deze link.

Bron: Love Reality | Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook