‘Jaimie Vaes en zoontje Lío gaan samen op Ibiza wonen’

Jaimie zou samen met zoontje Lío Zion afstand nemen van Lil' Kleine.

Lees ook

Jaimie Vaes en Lil’ Kleine liggen nog altijd onder een vergrootglas na het veelbesproken incident dat vorige maand plaatsvond op Ibiza. De rapper werd hierbij beschuldigd van het mishandelen van Jaimie. Nu lijkt het erop dat de twee niet meer samen door het leven gaan.

Verhuizen

Er wordt namelijk gespeculeerd dat Jaimie samen met zoontje Lío Zion ergens anders gaat wonen. Weekblad Privé zou contact hebben gehad met bronnen die beweren dat ze ‘een nieuw leven’ start op Ibiza. Lío, zou met haar mee verhuizen. De afgelopen dagen bleek al dat Jaimie zonder Lil Kleine was teruggekeerd naar Nederland, terwijl hij nog op Ibiza verbleef met zoontje Lío.

Nu lijkt het er dus op dat de situatie zich omkeert. Jorik, zoals Lil’ Kleine echt heet, zal – als we de geruchten moeten geloven – op den duur terugkeren naar Nederland, terwijl Jaimie zich op Ibiza wil vestigen. Volgens insiders heeft de brunette al een appartement gevonden. Ook als Lil’ Kleine weer kan optreden in Nederland, ziet het er naar uit dat Jaimie op Ibiza zal blijven. Echter heeft geen van de twee deze geruchten nog bevestigd.

Veelbesproken incident

Deze splitsing vindt plaats na een veelbewogen periode voor het stel. Na het opvallende incident, waar Jamie volgens ooggetuigen nogal gehavend de lobby van een hotel inliep en Lil’ Kleine in boeien werd afgevoerd, leek alles weer even goed te zijn tussen de twee.

Ze maakten zelfs samen een video, waarin ze ontkenden dat er sprake van gewelddadige situatie was geweest. “De moeder van mijn kind, de vrouw van wie ik hou, zou ik nooit oprecht pijn doen, dat is niet mijn bedoeling. Als ik je ooit pijn heb gedaan, dan weet je dat dat niet mijn bedoeling is”, aldus de rapper in de video.

Bron: Tips & Weetjes | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook