Winning Wednesday: 1x een Pure-giftbox van Bondi Sands t.w.v €104,95

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Een nieuwe woensdag, een nieuwe Winning Wednesday. Deze week mogen we 1x een Pure-giftbox van Bondi Sands t.w.v €104,95 weggeven.

Lekker kleurtje

De zomer staat voor de deur! We hebben de afgelopen dagen al mogen proeven van het heerlijke zomerse weer, maar op 21 juni is het pas echt officialy zomer. Hoewel het absoluut geen must is, voelen we ons toch vaak het beste in een zomerse outfit wanneer je huid een sunkissed kleurtje heeft.

Terwijl de één dit kleurtje al krijgt na het zien van een paar zonnestralen, is dit helaas niet voor iedereen het geval. Daar komt nog bij: al die uren in de zon doen niet veel goeds voor je huid (hallo rimpels).

Bondi Sands

Aangezien je met een bezoekje aan de zonnestudio dezelfde schade aanricht, kun je beter kiezen voor een goede zelfbruiner. Een avondje smeren en voilá, je ziet eruit alsof je een zonnige vakantie achter de rug hebt. Hoewel veel mensen nog huiverig zijn om met een zelfbruiner in de weer te gaan, is dit allesbehalve nodig. Met de producten van Bondi Sands is de kans op een oranje, streperig of zelfs vlekkerig effect vrijwel onmogelijk.

Bondi Sands bracht onlangs de Pure-collectie op de markt. Deze self tan-producten zijn fragrance free, cruelty free en vegan. Daarnaast zitten alle producten in ethisch verantwoorde en 100 procent recyclebare verpakkingen. In deze collectie vind je verschillende items die je huid voorzien van een bruin kleurtje en met daarnaast een huidvriendelijk hyaluronzuur voor hydratatie, vitamine C voor glans en vitamine E voor herstel. Win-win!

Win, win, win

Kun jij niet wachten om met bruine benen de deur uit te stappen? Dan hebben wij goed nieuws. Grazia mag namelijk 1x een Pure-giftbox van Bondi Sands t.w.v €104,95 weggeven. Deze giftbox bevat de Pure Self Tan Foaming Water, Pure Self Tanning Drops, Pure Self Tanning Sleeping Mask, Pure Self Tanning Face Mist en een Pure Gradual Tanning Lotion. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen. Succes!

Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER shop je alle producten van de Pure Collection van Bondi Sands gewoon zelf.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*Deze winactie loopt t/m 22 juni. Ben jij de winnaar? Dan nemen we contact met je op.

Laatste nieuws

Zie ook