O my: EOTBDD’s Dusty lanceert eigen Dusty Cream-product

De EOTBDD-ster heeft grootse plannen.

Lees ook

Kijkers van Ex on the Beach: Double Dutch hebben het meerdere keren aan moeten horen: Dusty die over zijn zogenoemde 'Dusty Cream' sprak. Hoewel wij behoorlijk wat mixed feelings van deze uitspraken kregen, ziet de EOTBDD-ster er een heuse business in.

Bekende uitspraak

Wat Dusty met zijn uitspraken over 'Dusty Cream' exact bedoelde, hoeven we je waarschijnlijk niet uit te leggen. Dusty heeft in zijn tijd in het programma flink wat nachtelijke avontuurtjes met zijn EOTBDD-collega's beleefd en sprak regelmatig over zijn zogenoemde Dusty Cream.

Het lijkt er echter op dat Dusty na het einde van EOTBDD nog geen genoeg heeft van alle aandacht. De casanova ziet een businessplan achter zijn welbekende uitspraak en geeft op Instagram een aantal hints over een eigen product.

Dusty Cream

Via Instagram deelde Dusty gisteren dat hij een eigen product gaat lanceren. Hij introduceert zijn nieuwe account @thedustycream.nl en houdt de boel verder erg geheimzinnig. “Make yourself ready for the summer”, deelt hij in zijn bio.

Of de realityster een eigen zonnebrand op de markt gaat brengen? Daar lijkt het wel op. Eerder zagen we Dusty op zijn eigen account al de billen van een geheimzinnige dame insmeren. “Nou jongens, jullie weten hoe laat het is he?”, deelde hij terwijl hij een flesje zonnebrand tevoorschijn toverde. Fingers crossed, dat het inderdaad om een zonnebrand gaat en niet om eh… je weet wel.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook