Temptations Fabrizio openhartig: ‘Ik moest weer vanaf nul beginnen’

'Rechtszaken, advocaatkosten en een zware belastingcontrole twee jaar geleden deden me bijna de das om door de fouten van deze zogenaamde ‘boekhouder’.

Lees ook

Eind vorig jaar waren veel kijkers nog onder de indruk van Fabrizio Tzinaridis in het programma Steenrijk, Straatarm. De voormalig Temptation-ster verruilde zijn glamorous realityleven toen met het leven van een minder bedeeld gezin. En hoewel Fabrizio's leven er destijds zo mooi uit zag op tv, is dat niet altijd de werkelijkheid geweest. De realityster heeft namelijk een enorm lastige tijd gekend, zo vertelt hij in een openhartige Instagram-post.

Nachtmerrie

Fabrizio biecht namelijk op dat hij jarenlang in een enorme financiële nachtmerrie heeft gezeten. “Dat ik dit zou delen had ik enkele maanden geleden nooit gedacht”, begint hij zijn verhaal. “Ik snap dat voor de buitenwereld mijn reactie misschien wat overdreven lijkt, maar ik kan jullie met eerlijkheid zeggen dat ik erg diep heb gezeten de laatste jaren en maanden.”

De Vlaamse hunk vertelt dat zijn boekhouder er destijds een behoorlijk zooitje van heeft gemaakt, waardoor Fabrizio in de problemen is gekomen. “Mijn oude boekhouder bleek niet eens een boekhouder te zijn en had met papieren geknoeid”, legt hij uit.

Fake boekhouder

Daarna volgde een lange periode van rechtszaken, advocaatkosten en een zware belastingcontrole. “Dit deed me twee jaar geleden bijna de das om”, gaat hij verder. “Nalatigheid weliswaar van mijn kant om dit niet te controleren natuurlijk. Overuren moeten draaien om de boetes te betalen, bijna mijn auto moeten verkopen, enzovoort..”

Net wanneer Fabrizio dacht dat alles voorbij was, kwam corona de hoek om kijken. “Bijna negen maanden lang hebben we de deuren dicht moeten houden. Opgebouwde buffers moeten draineren om rond te komen. Ik schaamde me dood maar ben blijven knokken. Ik heb moeten toekijken hoe collega’s ook bijna overkop gingen. En als het niet van mijn familie, vrienden en trouwe volgers was geweest, was het misschien ook anders afgelopen met mij.”

Opluchting

Gelukkig ging het daarna beter met de realityster. “Ik vond opnieuw de kracht in mezelf om mijn hoofd omhoog te houden en door te pakken, hoewel het soms makkelijker leek om gewoon te stoppen en op te geven. Maar het zou over mijn lijk geweest zijn dat ik mijn zaak zou sluiten en alles waar ik zes jaar lang zo hard voor geknokt heb te laten opgaan in rook. Ik moest letterlijk weer van nul af aan beginnen”, schrijft Fabrizio.

Inmiddels lijkt hij alles weer op orde te hebben en kan zijn tattooshop weer op volle toeren draaien. “Je kan niet geloven wat een gewicht op dit moment bij het schrijven van deze caption van m'n schouders valt. Met tranen in de ogen voel ik de opluchting van binnenuit toenemen… Bedankt voor deze enorme kans. Ik hou van jullie”, sluit Fabrizio zijn bericht af. Heftig!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook