Casa Amor-bombshells weten het zeker: dit koppel gaat Love Island winnen

Over deze vraag hoeven de bombshells niet lang na te denken.

Lees ook

Vorige week maakten vijf nieuwe mannen en vijf nieuwe vrouwen hun intrede in Love Island. Terwijl de mannen vertoefden op Casa Amor en de ladies verbleven in de de Love Island-villa, werd de liefde voor hun koppelpartner getest. Welk koppel het meest gek op elkaar is en Love Island sowieso gaat winnnen? Daar hebben de Casa Amor-bombshells een duidelijke mening over.

Zes afvallers

Na een spannende herkoppeling werd duidelijk wie van de Casa Amor-bombshells hun koffers moest pakken. Paulo was de enige man die gekozen werd tijdens deze herkoppeling, waarna Jeffrey, Justin, Dennis en Jarëll overbleven. Van de vrouwelijke bombshells werden Raina, Luna en Loesje gekozen. Helaas bleven Jamayma en Chloé over.

De overgebleven bombshells kijken ondanks hun vroege vertrek terug op een hele leuke periode, zo vertellen ze aan Grazia. “We hebben er hele mooie vriendschappen aan overgehouden”, vertelt Jamayma.

Winnende koppel

De bombshells hebben flink wat dagen gespendeerd met de Islanders, dus kennen elkaar inmiddels door en door. Het is voor het stel dan ook niet moeilijk om te voorspellen wie Love Island 2021 gaat winnen.

“Ik denk Job en Esmee“, roept Jamayma. Waarna Jeffrey en Justin meteen roepen: “Ik denk ook Job en Esmee. Ook omdat zij al het langst in het programma zitten.” Toch lijken ze ook echte liefde te zien in Nina en Paulo. “Die maken ook echt wel kans”, roept het stel in koor. Time will tell…

Beeld: RTL

Laatste nieuws

Zie ook