Grazia’s Big Summer Giveaway: 2x een detoxbox van Your Super t.w.v. €140

Doe mee en maak kans!

Lees ook

Hang die slingers maar alvast op, want Grazia geeft deze zomer supercoole prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en lovely travel essentials! Vandaag: 2x een detoxbox van Your Super t.w.v. €140.

Detox plan

Your Super 5-Day Detox Bundle; een super easy te volgen detox plan gemaakt door (orthomoleculaire) voedingsdeskundigen, dat bijdraagt aan beter slapen, gewichtsverlies, gezonde huid, een boost in je energielevels én innerlijke rust. Tijdens de detox krijgt je lichaam pauze, waardoor het zichzelf van binnenuit kan reinigen en resetten. De bundel bevat onder andere een weekplan met recepten op basis van vier biologische superfood mixen met natuurlijke ingrediënten, die je lichaam overladen met gezonde voedingsstoffen en alle nodige vitaminen en mineralen.

Bomvol vitamines

Denk bijvoorbeeld aan de krachtpatser gember, de vitamine C-bom acai, maar ook de Ayurvedische plant ashwagandha of de ontgiftende algen spirulina en chlorella. Stuk voor stuk ingrediënten die zorgen voor een gezonde deep cleanse. De 5-Day Detox Bundle bevat: Super Green mix: ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem en micronutriënten. Forever Beautiful mix: voor een gezonde huid. Golden Mellow mix: helpt tegen stress en bevordert een goede nachtrust en Skinny Protein mix: vegan proteïne verrijkt met kiemgroenten.

Your Super

Win, win, win

Wil jij je fit en energiek voelen deze zomer? Dan hebben wij goed nieuws. Grazia mag 2x detoxbox van Your Super t.w.v. €140 weggeven. En dat gaat zeker wat bijdragen aan je gezondheid. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars!

Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER shop je de detoxbox van Your Super gewoon zelf.

Helaas! De datum om deel te nemen aan deze actie is verstreken.

*De actie loopt tot en met 31 augustus 2021.

Laatste nieuws

Zie ook