EOTBDD’s Sem wist niets van aantal bedpartners Dusty: ‘Ik had geen idee’

'Ik wist toen niet dat hij al 96 bedpartners heeft gehad'

Lees ook

In Ex on the Beach: Double Dutch zagen we Sem keer op keer terugkeren naar haar grote liefde Dusty, terwijl Dusty de fling met Sem allesbehalve serieus nam. Inmiddels is de realityster dolgelukkig met haar nieuwe lover en blikt ze terug op haar periode met Dusty. Zo biecht ze op dat hij haar nooit heeft verteld over zijn giga hoeveelheid bedpartners.

Liefde maakt blind

In het RTL Boulevard-programma Shots Fired praten Shani en Sem over hun deelname aan EOTBDD. De twee behandelen een aantal bijzondere reacties die zij op social media hebben gekregen. “Hoe kan Sem ooit verliefd worden op iemand als Dusty?!”, is één van de comments waar de ladies op moeten reageren. “Het was niet dat ik echt op zijn uiterlijk viel”, begint Sem. “Achteraf als ik het terugzie denk ik: wat deed ik? Normaal val ik niet op types zoals Dusty.”

Sem legt vervolgens uit dat ze tijdens haar deelname continu het gevoel kreeg dat Dusty haar toch wel wilde. “Ik ben gewoon loyaal en ik was verliefd”, biecht ze op. De realityster benadrukt dat ze voor haar gevoel steeds weer een beetje hoop kreeg van Dusty. “Die jongen denkt gewoon dat hij alles kan maken en alles kan doen, en ik trap daar elke keer weer in. Ik ben misschien een beetje achterlijk, maar liefde maakt blind.”

Geheimzinnig over aantal bedpartners

Niet alleen was het pijnlijk voor Sem dat Dusty hun romance niet serieus nam, ook ontdekte de realityster pas tijdens het programma dat Dusty een enorme hoeveelheid bedpartners heeft gehad. “Ik was nog met Dusty bezig toen ik naar Ex on the Beach toe ging. Ik wist toen niet dat hij al 96 bedpartners heeft gehad”, biecht Sem op.

Ze onthult vervolgens dat ze vaak naar Dusty zijn verleden vroeg, maar hij hier nooit echt een duidelijk antwoord op gaf. “Ik heb er wel heel vaak om gevraagd, maar dan praatte hij er altijd een beetje omheen.”

Dat Shani nooit achter de fling tussen Sem en Dusty heeft gestaan, was tijdens het programma al duidelijk. Maar na dit verhaal weet de realityster het echter helemaal zeker. Dusty is geen boyfriend material voor Sem. “Misschien had je van tevoren juist moeten weten van zijn hoeveelheid bedpartners, dan was je nooit verliefd op hem geworden”, roept Shani dan ook.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook