Wait, what? Netflix dropt kerstfilm middenin de zomer

Merry Chri... eh, summer?

Kan het zonnige weer jou gestolen worden en kruip jij het liefst in een joggingpak met een fleecekleedje op de bank? Dan heeft Netflix een film gelanceerd waar jij waarschijnlijk errug gelukkig van wordt. De streamingdienst heeft namelijk zonder pardon de kerstfilm Happiest Season met Kristen Stewart online gegooid.

Happiest Season

In Happiest Season speelt Kristen Stewart de rol van Abby, die stapelverliefd is op haar vriendin Harper (Mackenzie Davis). Zij kan dan ook niet wachten om met Kerst de familie van haar grote liefde te ontmoeten én haar zelfs ten huwelijk te vragen. Eén ieniemienie probleempje: de familie van Harper weet niet dat zij lesbisch is. Zij denken dat Harper gewoon haar huisgenoot mee heeft genomen naar de festiviteiten. Aiii, awkward

Kerstfilm in de zomer

Het was niet helemaal de bedoeling dat Happiest Season in hartje zomer op menig beeldbuis zou verschijnen. De kerstfilm zou eigenlijk eind 2020 in de bioscopen draaien, maar tja: corona. Zo kwam de kerstige romcom uiteindelijk terecht bij de Amerikaanse streamingdienst Hulu, waar deze een enorm succes bleek. Zodoende kon Netflix niet achterblijven. Vandaar dat wij nu in de zomer voor het eerst van deze heerlijke Christmas movie kunnen genieten. Voor als je de zon even wil ontsnappen!

Bekijk hieronder de trailer van Happiest Season.

Bron: Superguide | Beeld: Netflix

Laatste nieuws