Temptations Rodanya en Morgan verklappen geslacht tweede kindje

En het wordt een...

Lees ook

Het was een tijdje stil rondom Temptations Rodanya Kelsey, die in 2020 samen met ex-lover Morgan Cyriel zoontje Levay verwelkomde. Vorige maand kwam de brunette opnieuw met leuk babynieuws: er is weer een baby on the way! Vandaag heeft de baby momma onthult wat het geslacht van haar tweede kindje wordt.

Meisje

En het wordt een…. baby girl! Tijdens een speciale gender reveal party onthulden Rodanya en Morgan dat ze een meisje verwachten. “Jeeej! We weten het ein-de-lijk en wat zijn we gelukkig! Begin december verwachten wij een klein prinsesje. Mijn voorgevoel zei het al haha, maar wilde niet teveel hopen omdat ik zó graag altijd al een mini me wilde. We gaan nog even nagenieten van deze mooie dag en we willen iedereen bedanken voor het komen”, aldus Rodanya op Instagram.

Relatie

Onder de post barst het van de felicitaties en complimentjes. “Ah, wat leuk! Gefeliciteerd” en “Levay wordt grote broer! Geniet ervan samen”, schrijven volgers in de comments.

Het lijkt erop dat Rodanya en Morgan weer helemaal verliefd zijn op elkaar. De twee zijn na Temptation Island langere tijd uit elkaar geweest. Dit kwam mede doordat Rodanya toegaf het bed te hebben gedeeld met verleider Danicio. Toch raakte Rodanya zwanger en na lang geheim te hebben gehouden wie nou de vader van het kindje was, bleek het toch om Morgan te gaan. Nu lijkt het er dus op dat het stel weer helemaal verliefd is! Enne, that's all that matters...

Bron: Love & Reality | Beeld: Instagram, YouTube, Temptation Island

Laatste nieuws

Zie ook