Stralende huid: dít is het beautygeheim van koningin Máxima

Zo behoudt Máxima haar glow op 50-jarige leeftijd.

Lees ook

Dat koningin Máxima er altijd uitziet om door een ringetje te halen, hoeven we je uiteraard niet te vertellen. Niet alleen heeft ze aan prachtige outfits geen gebrek, ook haar haar en huid zien er bijzonder goed uit. Dat de queen inmiddels vijftig jaar is geworden, is aan haar huid niet af te lezen. Maar wat gebruikt Máxima eigenlijk om haar huid jong en glowy te houden?

Specifiek beautyproduct

Waar menig BN'er een bezoekje brengt aan de botoxkliniek, lijkt het erop dat Máxima haar youthfull skin dankt aan één specifiek beautyproduct. Op haar 50-jarige leeftijd zijn de rimpels bij de koningin nog ver te zoeken en dit heeft ze volgens visagiste Michelle Stern te danken aan een biologische gel die ook bekend is bij Michelle Obama en Kim Kardashian.

Volgens de New Yorkse make-upartiest heeft onze koningin haar jonge huid te danken aan een biologische botoxgel, gemaakt van champagneblad. Het organische product waar Máx al jaren bij zweert, belooft zelfs rimpels te verminderen binnen één uur. Say what?!

Botox-effect

Good to know: ook wij kunnen er bijlopen als de koningin met zo'n jonge en stralende huid, want het product is gewoon te koop voor de normale burger. De botoxgel is van het merk Biotulin, zo'n 50 euro en te koop via deze link. “Biotuline is een combinatie van actieve ingrediënten waarvan de directe effecten systematisch de gelaatstrekken ontspannen. Kraaienpootjes, voorhoofdsrimpels, fronsrimpel en neuslippenplooi zijn zichtbaar gladgemaakt.” Hallo, botox-effect!

De koningin schijnt niet de enige royal te zijn die het product met liefde gebruikt, ook schijnt de hertogin van Cambridge, Kate, gek te zijn op de gel. Uit een interview met Carl Ray, de make-upartiest van Michelle Obama, blijkt dat Kate Middleton Michelle een heads-up over het product gaf. Het proberen waard?

Máxima

Bron: Glamour, Vogue, Beau Monde | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws

Zie ook