Zien: Temptations Deborah schittert in badpak

De voormalig Temptation-ster plaatst een foto in haar badpak met daarbij een belangrijke boodschap.

Lees ook

Het is inmiddels al drie jaar geleden dat Deborah Leemans samen met boyfriend Tim Wauters meedeed aan Temptation Island. Tim toverde het eiland eigenhandig om tot Timtation Island en liet Deborah bedrogen achter. De Belgische schone lijkt helemaal over hem heen te zijn en is nu meer dan trots op zichzelf. Op Instagram post ze namelijk een indrukwekkende foto met een belangrijke boodschap.

Badpak

Deborah plaatst namelijk een foto in haar badpak en wordt overspoeld met lieve reacties. Bij de foto schrijft de voormalig Temptation-ster wat de betekenis achter dit mooie kiekje is. “Vroeger zou ik nooit een foto online gezet durven hebben in mijn badpak”, begint Deborah. “Ik ben verre van perfect en nog niet eens aan mijn streefdoel.”

De beauty schrijft dat ze een detoxkuur heeft gevolgd en daarvoor een aantal mensen wil bedanken voor hun goede steun. “Ik voel mij goed in mijn vel, ben blij met wie ik ben en hoe ik eruit zie”, aldus een trotse Deborah. Ook haar volgers krijgen een bedankje. “Ook aan m’n volgers wil ik meegeven dat je alles kan bereiken zolang je maar in jezelf gelooft en tevreden bent met wie je bent! Nogmaals een dikke dankuwel”, aldus Deborah.

Nieuwe vriend

Haar volgers reageren enthousiast op de openhartige post van Deborah. “Je ziet er stralend en prachtig uit”, schrijft een volger. En: “Deborah, jij bent wel perfect. Super leuke lieve en mooie vrouw. Ik snapte Timtation niet hoor, hij had de leukste en liefste vrouw”, schrijft iemand anders.

Inmiddels is Tim helemaal verleden tijd en heeft Deborah een nieuwe vlam aan de haak geslagen. Hoe ze hem heeft ontmoet? Dat kwam vooral doordat ze bij een restaurant ging werken. Hier ontmoette ze namelijk haar boyfriend Bruno Van der Haeghen. Enne, dit is niet zomaar een collega – nee, Bruno is haar baas! De twee zijn inmiddels al meer dan een jaar happily in love.

Bron: Instagram | Beeld: Temptation Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook