Robin Martens onderging traumabehandelingen: ‘Wilde niet meer’

De voormalig GTST-actrice blikt terug op de periode na het geweldsincident in Castricum.

Lees ook

Zo'n anderhalf jaar geleden was actrice Robin Martens aanwezig bij een incident in Castricum. Vlak na het incident ging er een video het internet over, waarop te zien is dat Robin flink tekeer ging tegen een politieagent. Robin zou de politieagent zelfs mishandeld hebben. De actrice blijft dit tot op de dag van vandaag ontkennen en blikt nu terug op een voor haar erg emotionele tijd.

Onschuld bewijzen

Robin had het mentaal erg zwaar na het incident. De actrice stond in het middelpunt van alle media-aandacht en verloor daarnaast ook nog eens haar werk. In de Shownieuws-rubriek Op de gevoelige plaat vertelt ze hoe traumatisch deze tijd voor haar is geweest.

“Op een gegeven ging het zo slecht met me, door de hele avond maar ook het mediacircus en alle gevolgen. Ik kwam op een punt dat ik niet meer wilde. Het ging niet meer over mijn vriend die mishandeld was, maar alleen of ík een agent geslagen had. Ik wilde mijn onschuld bewijzen en overal tegenin gaan, maar dat werd mij afgeraden”, legt Robin uit.

Zwanger

Robin nam na de heftige gebeurtenis traumatische behandelingen en deed daarnaast een tijdje afstand van social media. Toch heeft ze spijt gekregen van haar mediastop. “Ja, als ik had geweten dat ik uiteindelijk toch alles qua werk en contracten was kwijtgeraakt, dan was ik er zeker tegenin gegaan”, aldus Robin.

Gelukkig lijkt het nu beter te gaan met de voormalig GTST-actrice. Robin is zelfs zwanger van haar eerste kindje samen met vriendlief Benjamin. De mommy to be is in augustus uitgerekend en verklapte onlangs al dat ze in verwachting is van een meisje. En de naam? Die lijkt Robin ook al te weten. Wij zijn heel benieuwd!

Bron: Superguide, Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook