Zien: Gaby Blaaser zoenend gespot met nieuwe vlam

Wat een prachtig stel!

Lees ook

Gaby Blaaser is weer helemaal in de wolken. De Bachelorette-ster geniet op dit moment van een heerlijke vakantie samen met haar nieuwe lover Danny en de twee zijn zelfs al intiem gespot!

Ibiza

Na haar deelname aan De Bachelorette bleef de liefde voor Gaby voor een lange tijd uit. Ook besloot de beauty dit voor zichzelf te houden, aangezien haar deelname aan het datingprogramma flink wat teweeg had gebracht. Na het tv-programma lag het date-leven van Gaby onder een vergrootglas, en dat is iets wat de actrice niet graag heeft.

Een aantal dagen geleden is Gaby vertrokken naar het Spaanse eiland en deelde ze hier en daar wat zonnige kiekjes van haar vakantie. Haar reisgenoot bleef buiten beeld, maar een mysterieuze mannenhand én zijn naam werd wel gedeeld in de Instagram Stories van Gaby. Personal trainer Danny Volker is de man met wie Gaby op dit moment vakantie viert!

Sporten

Behalve dat Danny personal trainer is en flink wat uurtjes spendeert in de sportschool, weten we maar weinig over hem. De twee delen in ieder geval dezelfde passie, aangezien ook Gaby regelmatig in de gym te vinden is. Enne, het lijkt erop dat het nu ook echt official is tussen de twee.

Via Instagram deelt Gaby een foto waarop ze de liefde met Danny bezegeld. Op de foto zien we het tweetal elkaar een zoen geven in een felblauwe zee. Wat een ontzettend knap koppel!

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws

Zie ook