It’s official: eerste ‘echte’ Love Island-koppel is een feit

Het powerduo maakte gisteravond hun relatie officieel.

Lees ook

Gisteravond konden we genieten van misschien wel het meest spannende koppelmoment in Love Island. De Islanders moesten kiezen of ze trouw wilden blijven aan hun koppelpartner of wilden kiezen voor één van de bombshells. Dit zorgde niet alleen voor spanning, maar ook voor een heel bijzonder moment.

Trouw aan elkaar

Toen de mannen naar Casa Amor vertrokken en de vrouwen achterbleven met vijf nieuwe bombshells was het al vrij gauw duidelijk dat Job en Esmee zich niet konden openstellen.

Bij de herkoppeling bleken Job en Esmee inderdaad trouw te blijven elkaar. De twee vlogen elkaar in de armen en de emoties liepen hoog op. Daar bleef het echter niet bij, want Job wilde ook nog iets bijzonders aan Esmee vragen.

Officiële relatie

De extreem opgeluchte Job vertelt allereerst eerlijk dat hij zich niet open kon stellen voor de andere ladies in Casa Amor. “Casa Amor was voor mij een laatste test om te kijken of ik mij ook kon openstellen voor anderen, maar mijn hart ligt gewoon bij jou”, vertelt Job glunderend aan Esmee. “Daarom wil ik je vragen of je mijn vriendin wil zijn.”

Hoewel we Esmee niet volmondig 'ja' horen zeggen, is het meteen duidelijk dat ze haar geluk niet op kan. Het tweetal vliegt elkaar in de armen en er worden zelfs wat tranen gelaten. En om eerlijk te zijn deden wij, als kijker, daar keihard aan mee. Het eerste 'echte' Love Island-koppel is officieel een feit, en daar is Esmee naar eigen zeggen dolgelukkig mee.

“Ik ben echt het gelukkigste meisje op deze aardbol”, begint ze. “Ik heb gewoon een vriendje!” Cute!

Beeld: Videoland

Laatste nieuws

Zie ook