Bijzondere dag voor Prince Charmings Ferdi en Marvin

Ferdi laat deze dag niet zomaar aan zich voorbijgaan.

Binnenkort start het langverwachte, eerste seizoen van De Bachelor met Tony Junior. Enne, dat je door mee te doen aan een programma ook écht de ware kunt vinden, bewijzen Prince Charmings Ferdi en Marvin maar weer. De twee vieren vandaag namelijk dat ze een half jaar samen zijn!

Bijzondere mijlpaal

Dat Ferdi vandaag een halfjaar samen is met zijn grote liefde, laat hij niet onopgemerkt voorbijgaan. Zo zet hij Marvin met een prachtige foto van hun eerste date in het zonnetje op Instagram.

“Hier onze eerste date en nu alweer een half jaar samen. Hou van jou!”, schrijft Ferdi op Instagram. “Hou van jou schatje”, reageert Marvin vervolgens in de comments. Awh!

Deelname Prince Charming

Eind vorig jaar startte de realityserie Prince Charming. Hierin ging Marvin op zoek naar de ware. Zijn romance met Marnix liep dan op niks uit, maar Marvin vond wel degelijk zijn happily ever after. Zo bleek finalist Ferdi zijn prins op het witte paard te zijn.

De twee hielden contact en een maand na de opnames van het programma hadden de twee hun eerste date zonder camera’s. Hun vervolgdates waren zo leuk dat de twee al snel een relatie kregen. “Sinds december konden we niet langer om elkaar heen en hebben we het officieel gemaakt”, vertelde Marvin hierover aan Grazia.

Beeld: Prince Charming, Instagram

Laatste nieuws