Aha: MAFS-Chantal geeft duidelijkheid over romance met Aron 

Zo zit het dus...

Ze noemde Married at First Sight-deelnemer Aron haar grote liefde op Instagram, maar toch bevestigde Chantal niet dat ze daadwerkelijke en relatie met hem heeft. Maarre, hoe zit het nou precies tussen de twee? Is Chantal nou wel of niet met Aron samen?

Wel of geen relatie? 

Begin deze week vertelde Chantal aan Shownieuws dat ze superleuk contact heeft met Aron. Hoewel ze de relatie met Aron niet bevestigde, ontkende ze het ook absoluut niet. “Het loopt allemaal zó lekker, zo fijn. Ik ben echt gelukkig”, deelde de MAFS-ster stralend.

Maar hoe zit het nou precies tussen de twee? “Hij is niet mijn nieuwe liefde”, verduidelijkt Chantal in de Shownieuws Podcast. “Maar zeg nooit nooit. Hij is ook zo leuk, toch?”, lacht de blondine. Toch lijkt het erop dat een relatie er niet inzit. “Ik heb geen vlinders in mijn buik, want daar zie ik hem te weinig voor. Daar is het contact te nihil voor.” De twee zijn dus gewoon goede vrienden.

Deelname Married at First Sight

Chantal kennen we natuurlijk van het een-na-laatste seizoen van Married at First Sight. Zij trouwde destijds met Henk, maar de vonken bleven uit. De twee kwamen er al heel snel – lees: honeymoon-snel – achter dat er geen toekomst samen in zat en besloten dus te scheiden.

Bij Aron was het echter een ander verhaal. In het vorige seizoen van het datingprogramma trouwde hij met Monique. Waar de twee het eerst heel goed leken te vinden samen, besloten de twee na de uitzendingen toch uit elkaar te gaan. “We hebben het een kans gegeven, maar daarna bleef die liefde uit”, zei Aron daar destijds over. “Toen hebben we besloten de scheiding aan te vragen.”

Bron: Shownieuws Podcast | Beeld: MAFS

Laatste nieuws