Kanye West ontvolgt alle Kardashians op Twitter na onthullende seizoensfinale KUWTK

Aiii...

In het eerste deel van de finale van Keeping Up with the Kardashians, dat donderdag in Amerika werd uitgezonden, vertelde Kim Kardashian over wat ze miste in haar huwelijk met Kanye West. Kims openhartige verhaal werd gesprek van de dag en dat is Kanye niet ontgaan.

Unfollow

In deel één van de finale van KUWTK heeft Kim een openhartig gesprek met Kris Jenner over wat ze miste in haar huwelijk met Kanye. Veel fans van de show waren verrast dat dit gesprek werd uitgezonden. En ook Kanye lijkt te zijn verrast.

Het lijkt er echter op dat Kanye er niet zo blij mee was dat zijn huwelijk met Kim werd besproken. Nadat de aflevering was uitgezonden, viel het een fan op dat de rapper geen enkele Kardashian of Jenner meer op Twitter volgt. Wel volgt hij Kim als enige nog op Instagram. Hmmm…

Intieme momenten

Kim vertelde donderdagavond in KUWTK dat ze de intieme momenten in haar huwelijk miste. Hoewel Kanye altijd groots uitpakt in het tonen van zijn liefde voor zijn vrouw, geeft Kim aan dat ze graag samen met haar man van de kleine dingen zou hebben genoten.

Ze neemt als voorbeeld dat ze in de quarantaineperiode elke ochtend, acht maanden lang, met haar zus Khloé en haar vriend Tristan Thompson sportte. Kim geeft vervolgens toe dat ze zich in die periode altijd het vijfde wiel aan de wagen voelde.

“Ik realiseerde me dat dat de kleine dingen zijn die ik niet heb. Ik heb de extravagante ervaringen, en daar ben ik dankbaar voor, maar ik wil juist de kleinere momenten”, vertelde ze Kris. “Ik wil iemand met wie ik samen favoriete series heb. Ik wil iemand die met me wil sporten.”

Eenzaam

Kanye wist Kim regelmatig met extravagante acties te verrassen. Zo vroeg de rapper de realityster ten huwelijk in een honkbalstadion – dat hij speciaal afhuurde voor de gelegenheid. En verraste hij Kim op haar veertigste verjaardag met een hologram van haar overleden vader Robert Kardashian.

Ondanks dat Kanye zijn best voor Kim deed, geeft Kim toe dat ze zich eenzaam voelde. Kanye besloot namelijk regelmatig te verhuizen, waardoor hij soms in een andere staat woonde dan Kim en de kinderen. “Ik dacht altijd dat dat me niet eenzaam maakte, maar nadat ik veertig was geworden, realiseerde ik me: nee, ik wil geen man in een andere staat. Ik dacht altijd dat dat het beste werkte voor ons, maar eigenlijk is dat best verdrietig en niet wat ik wil.”

Bron: Just Jared, Nu.nl | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws