Grazia’s Big Summer Giveaway: 5x de set van Lok Essentials t.w.v. €56,80 in een kleur naar keuze

Doe mee en maak kans!

Hang die slingers maar alvast op, want Grazia geeft deze zomer supercoole prijzen weg. De mooiste beauty buys, tofste fashion items, en lovely travel essentials! Vandaag: 5x De set van Lok Essentials t.w.v. €56,80 in een kleur naar keuze.

Musthaves

Lok heeft dreamy haarklemmen ontwikkeld voor alle haartypes; van dun tot dik haar en van lang tot kort. De haarklemmen hebben een prachtig design, zitten superstevig in je haar, zakken niet uit (zelfs niet tijdens het sporten) en zijn beschikbaar in mooie, natuurlijke kleuren.

Het zijn de ideale accessoires om al je haar of een deel van je haar in een handomdraai vast te zetten. Deze haarklemmen zijn niet alleen praktisch, maar ook een echte eyecatcher.

Win, win, win

Zie jij het wel zitten om je look af te maken met deze prachtige haarklemmen? Dan hebben we goed nieuws voor je. Grazia mag 5x de set van Lok Essentials t.w.v. €56,80 in een kleur naar keuze weggeven. Je kunt kiezen uit de kleuren: Marble Ivory, Blonde Tortoise en Brown Tortoise.

Het enige wat je hoeft te doen is onderstaand formulier in te vullen en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars! Niet gewonnen? Niet getreurd. HIER shop je de toffe items van Lok Essentials.

[mail-and-win title=”Grazia’s Big Summer Giveaway: 5x de set van Lok Essentials t.w.v. €56,80 in een kleur naar keuze” description=”Doe mee en maak kans!” questions=”%5B%22In+welke+kleur+zou+jij+de+set+van+Lok+Essentials+willen+winnen%3F%22%5D” ended_at=”31-8-2021″ terms=””]

*De actie loopt tot en met 31 augustus 2021.

Laatste nieuws