Echte Gooische Moeder Leslie Keijzer geeft update over gezondheid

‘Tuurlijk heb ik ook af en toe ups and downs.’

Na de geboorte van zoontje Moises had echte Gooische moeder Leslie last van sombere buien. Inmiddels gaat het een stuk beter met de hoogzwangere Leslie en zijn veel volgers benieuwd of ze tips heeft voor mensen die in hetzelfde schuitje zitten.

Gezondheid

“Ik krijg vaak nog de vraag hoe het nu met mij gaat en of ik tips heb voor mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Oftewel, last hebben van een depressie of angsten”, begint Leslie haar bericht op Instagram. “Ik heb hier tot nu toe weinig over geschreven op mijn Instagrampagina, omdat ik het simpelweg nog te moeilijk vind om anderen daarbij te helpen en de situatie per persoon verschillend is.”

Vervolgens vertelt de Gooische moeder hoe het nu met haar gaat. “Het gaat met mij veel beter, maar tuurlijk heb ik ook af en toe ups and downs. De hormonen gieren door mijn lijf.”

Adviezen

Leslie deelt als laatst nog twee adviezen met haar volgers. “Rust is denk ik het beste medicijn. Even tijd voor jezelf. Ga er een paar dagen alleen op uit. Ook al denk je dat ze thuis niet zonder je kunnen, dat kunnen ze wel!”

Ook wil ze mensen die in hetzelfde schuitje zitten op het hart drukken dat het belangrijk is om te praten over hoe je je voelt. “Praat met een psycholoog die je prettig vindt. Ik doe dit nog steeds en vind het echt zo fijn.”

Zwanger

Voor Leslie is het een jaar vol verandering. Zo verliet ze onlangs samen met zoontje Moises en verloofde Govinda Den Hartog hun onderkomen in Amsterdam en verhuisde ze naar een groter huis in Amstelveen.

Bovendien is Leslie opnieuw zwanger. Momenteel maakt de Gooische moeder zich klaar voor de laatste loodjes, want ze is deze maand uitgerekend. Spannend!

Beeld: RTL, Instagram

Laatste nieuws