Genieten deze zomer: dit zijn de beste cadeaus voor een onvergetelijke vakantie

Van een opblaasbare flamingo tot een cool mist sprayer.

Yes! Steeds meer bestemmingen voor een zomervakantie in 2021 springen op geel of groen qua reisadvies. Dat betekent dat je langzaam maar zeker je strandspullen bij elkaar kunt zoeken voor een heerlijke (verdiende!) zomervakantie dit jaar. Als je de hele dag op pad bent, is het handig om een powerbank bij je te hebben. Welke gadgets nog meer handig zijn om mee te nemen op vakantie? We tippen je een paar leuke cadeaus en gadgets.

Goed voorbereid op pad

Ga goed voorbereid op pad en check altijd het laatste reisadvies bij de Rijksoverheid, zodat je zonder zorgen kunt genieten van een week of langer weg. Eindelijk weer naar het buitenland! Ga je samen met een vriendin, je lover of familie op vakantie? En wil je diegene of jezelf verrassen met een leuk cadeau? In dit artikel lees je de beste tips voor te gekke cadeaus en gadgets voor een onvergetelijke vakantie.

Cadeau-inspiratie gezocht via dit platform

Het scoren van een cadeautje kan soms best lastig zijn, zelfs wanneer dat voor een goede vriendin of je moeder is. Sommige mensen hebben gewoon alles al of weten zelf vaak niet wat ze zouden willen hebben. Gelukkig kun je vandaag de dag online met gemak per gelegenheid en per leeftijd cadeautjes vinden. Neem bijvoorbeeld de website van 100% LEUK, de ideale plek voor leuke cadeautjes die ook nog eens persoonlijk én origineel zijn.

Dat wil je natuurlijk toch het liefst – een kleinigheidje voor op vakantie waar de ander (of jezelf) écht blij van wordt. Cadeautjes waar je daarnaast ook nog eens wat aan hebt tijdens een welverdiende vakantie, zoals slippers of een handige powerbank. Of je nu naar Ibiza gaat of naar de Canarisch Eilanden vliegt deze zomer; de volgende cadeautjes zijn ideaal tijdens zo’n zonnige vakantie. Let’s go!

Opblaasbare donut, unicorn of flamingo

Ja hoor, ook deze zomer is een opblaasbare donut, flamingo, cocktailglas of unicorn niet weg te denken uit de zee of het zwembad. Eerlijk is eerlijk: het is hartstikke lekker om op zo’n opblaasbare unit op het water te dobberen en tegelijkertijd lekker bij te bruinen. Ook niet geheel onbelangrijk: stiekem doet zo’n toffe flamingo met jou erop in het zwembad het ook nog eens goed op the gram… Kom maar op met die jaloersmakende foto’s!

Solar powerbank voor je vakantie

Een andere gadget die er wellicht iets minder fancy uitziet, maar wel ontzettend handig is, is een solar powerbank. Dat is een powerbank die automatisch opgeladen wordt door de zon. Je kunt je vast wel voorstellen dat dat op een zonnige bestemming helemaal goed zit en dat zo’n powerbank non-stop bijgeladen wordt. Dat is ideaal wanneer je een dagje hangen aan het zwembad hebt gepland en je af en toe wel even het laatste Grazia-nieuws of de Instagram-accounts van je favoriete influencers wilt checken.

Blijf fris met een Cool Mist Sprayer

Op vakantie is het natuurlijk superlekker dat je af en toe een verfrissende duik in het water kunt maken, maar misschien heb je daar niet de hele tijd zin in. Zit je er niet op te wachten om constant in het water te liggen, maar wil je wel lekker koel blijven? Shop dan een Cool Mist Sprayer voor je vakantiegenootje én voor jezelf. Deze sprayer houdt je heerlijk fris wanneer je op je zonnebedje in de zon aan het bakken bent. Je sprayt namelijk direct water(damp) op je gezicht waardoor je gezicht minder warm wordt. Ideaal!

Draadloze speaker voor de beste tunes

Wanneer je een eigen vakantiehuis hebt geboekt of wanneer je met een vriendin op de hotelkamer aan het chillen bent, is het wel zo fijn om af en toe naar je favoriete muziek te kunnen luisteren. Een zonnige vakantie is immers niet compleet zonder een paar zonnige hits! Dit kun je natuurlijk via de speaker van je smartphone doen, maar het is nog beter om gewoon een draadloze bluetooth speaker aan te schaffen. Met zo’n speaker geniet je altijd van beter geluid én kun je je muziek ook wat harder zetten. Een perfecte opwarmer voor een avondfeesten. Let the party begin!

Gepersonaliseerde badkleding of shirt

Tot slot nog een tip die absoluut niet mag ontbreken in deze lijst. Ga je met een paar vriendinnen op vakantie? Ontwerp dan een persoonlijk shirt met namen en/of een leuke afbeelding en laat deze maken voor jou en je vriendinnen. Je ziet het wel vaker dat groepjes mensen op vakantie dezelfde shirts aan hebben. Hoe fout dat eigenlijk ook is – we worden er toch blij van. Dat geldt vooral van de shirts met een grappige tekst of een leuke afbeelding. Vind je matching shirts toch wat te heftig? Laat dan gepersonaliseerde bikini’s of badpakken maken met een klein detail. Ook hartstikke leuk, toch?

Beeld: Pexels

Laatste nieuws