Zien: dit is de volledige trailer van de Gossip Girl-reboot

Nu kunnen we al helemaal niet meer wachten!

Lees ook

De langverwachte reboot van Gossip Girl is almost here. Onlangs konden we al genieten van de eerste beelden van de nieuwe serie. Dat heeft onze nieuwsgierigheid al flink aangewakkerd, maar we zijn natuurlijk altijd benieuwd naar meer. Goed nieuws, want Gossip Girl heeft de eerste volledige trailer gedeeld. Enne, die is veelbelovend!

Volledige trailer

We kunnen niet wachten tot we weer kunnen genieten van alle avonturen aan de Upper East Side. On de spanning nog wat verder op te bouwen, hebben de makers nu de complete trailer online gezet. Hierin krijgen we een voorproefje van de reboot die maar liefst twee minuten duurt. Woohoo!

Hoewel we geen Blair en Serena 2.0 hoeven te verwachten, is de trailer zeker veelbelovend. De intriges van de New Yorkse elite zal dankzij deze reboot een geheel nieuwe impuls krijgen. Enne, uit de eerste beelden kunnen we alvast opmaken dat het spectaculair gaat worden. We can't wait!

Inclusiever

Volgens de nieuwe cast gaat het er anno 2021 heel anders aan toe aan de Upper East Side. Hoofdrolspelers Whitney Peak, Emily Alyn Lind, Evan Mock en Jordan Alexander onthulden aan het magazine Dazed hoe de nieuwe Gossip Girl-generatie eruit gaat zien. Zoals al eerder bekend werd gemaakt, belooft de serie een stuk inclusiever te worden dan het origineel.

“Ik denk dat we wel kunnen zeggen – nu we een serie in 2020 en 2021 maken – het niet alleen belangrijk is om bepaalde dingen ter sprake te brengen, maar ook te laten zien als normale dingen waar de jeugd mee te maken heeft. Het zou niet iets nieuws en spannends moeten zijn, het bestaat gewoon. Het gaat om het normaliseren van dingen die eerst anders of taboe waren”, vertelt actrice Emily.

Releasedatum

We snappen dat je na het zien van deze beelden helemaal niet meer kunt wachten met bingen. Toch moeten we nog even geduld hebben. In de VS zal de reboot vanaf 8 juli te streamen zijn via HBO Max. In ons land is dat straks mogelijk via Streamz, maar over de releasedatum is helaas nog niks bekend. We keep you posted!

Bekijk hieronder de volledige trailer:

Beeld: Gossip Girl

Laatste nieuws

Zie ook