Nog geen plannen dit weekend? Grazia tipt de leukste to do’s

Wij tippen de mooiste hotspots, leukste films en nog véél meer.

Het weekend staat weer voor de deur, de weersvoorspelling zijn gunstig en de coronamaatregelen lijken langzaamaan te verdwijnen. Kortom: tijd om erop uit te gaan!

Tapastheater

Zin in een hapje eten terwijl je ondertussen vermaakt wordt door een professionele voorstelling? Bij het Tapastheater in Amsterdam geniet je tijdens het nuttigen van verschillende (vegan) gerechtjes van een toneelstuk. Per avond spelen drie voorstellingen van ieder twintig minuten drie keer. Je geniet hier van toneel tot muziek en van cabaret tot musical.

Uiteten en genieten van een toneelstuk: als dat geen win-win situatie is. Een avondje boek je via deze link.

Studeren in nachtclub BIRD

Heb jij weekend, maar moet je ook studeren? Lucky you, want dan heb jij een vrijbrief om nachtclub BIRD Rotterdam te bezoeken. De nachtclub opent namelijk haar deuren voor studenten om, jawel, te studeren. Een studieplek zoeken in bibliotheken, scholen en universiteiten is tegenwoordig niet zo makkelijk meer, er is namelijk een tekort aan werkplekken voor studenten.

Vanaf maandag 14 juni t/m zondag 20 juni realiseert Red Bull Study Club in club BIRD zo'n 1260 studieplekken in verschillende ruimtes. Via deze link kunnen studenten een dagdeel reserveren in de club.

Overnachten in de natuur

Fan van de luxe van hotelkamers, maar ben je stiekem ook een buitenmens? Dan is dit nieuwe high-endconcept je op het lijf geschreven. De luxe Cuber-suites combineren ongerepte natuur met de vrijheid van een vakantiehuis en de service van een design hotel. Slaap in een extra large kingsize-bed, droom weg onder de regendouche met glazen plafond en geniet van de Veluwe vanaf je eigen privéterras.

In de suite werk je non-stop met de Cuber-app, hiermee kun je de deuren openen, lichten dimmen en schijnt de zon voor je gevoel iets te hard je suite in, dan sluit je er zelfs de zonnewering mee. Benieuwd? Je boekt een Cuber-suite via deze link.

Naar de bioscoop

Hoera, de bioscopen zijn weer open! Enne, dat betekent dat er ook flink wat nieuwe films te zien zijn in de komende periode. De film I don't wanna dance heeft een cast die bijna volledig bestaat uit niet-professionele acteurs, wiens personages zijn gebaseerd uit het leven van de hoofdrolspeler Yfendo van Praag.

De vijftienjarige Joey en zijn jongere broertje wonen bij hun tante omdat hun moeder niet voor hun kan zorgen. Als ze na twee jaar worden teruggeplaatst bij hun moeder gaat alles in het begin goed. Maar al snel valt Daphne terug in haar oude patronen en probeert Joey alles op alles te zetten om jeugdzorg buiten de deur te houden.

Vanaf 10 juni in de bios.

Overnachten in stijl

Overweeg je een stedentripje naar Gouda? Overnacht dan in een van de mooiste monumenten van de stad. Daar vind je nu namelijk het boutique hotel Relais & Chateaux Weeshuis Gouda. Slapen doe je onder de historische balken van het voormalige weeshuis uit 1599 in een van de 25 luxueuze kamers en suites.

Het interieur is geïnspireerd op Gouds plateel, het beroemde aardewerk dat rond 1900 in de stad werd gemaakt. Misschien wel de mooiste hideaway van het land! Een overnachting boek je via deze link.

Laatste nieuws