Zien: zo zag Love Islands Sarah er vroeger uit

We vonden een aantal kiekjes uit de oude doos.

Lees ook

Bombshell Sarah maakte in de dertiende aflevering haar intrede in de Love Island-villa. De blondine viel meteen in de smaak bij alle mannen en werd tijdens de herkoppeling dan ook gekozen door niemand minder dan Jim. Benieuwd of de blondine vroeger ook al zo knap was? We vonden een paar oude foto's.

Mooy

Leuk feitje is dat Sarah's achternaam Mooy is en daar doet ze haar achternaam dan ook zeker de eer aan! De blondine schittert regelmatig in mooie kiekjes op haar Instagram en krijgt veel reacties. Oude foto's zijn niet echt op Sarah's Instagram te zien, maar wel op die van een van haar vriendinnen. Daaruit blijkt dat de Islander vroeger ook al een echte beauty was. Kijk mee!

Casa Amor

Gisteravond konden Love Island-kijkers genieten van Casa Amor! Vijf nieuwe mannen en vijf nieuwe vrouwen maakten hun entree in het programma. Niet alleen de vrouwelijke bombshells vielen goed in de smaak, ook de mannelijke bombshells konden rekenen op flink wat complimenten van kijkers. We zijn benieuwd of de Islanders voor de charmes van een van de nieuwkomers gaan vallen. Stay tuned!

Bron: Verraderlijk | Beeld: Love Island, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook