EOTBDD’s Dusty onthult: heeft hij de 100 gehaald?

En, zou het hem zijn gelukt?

Lees ook

Dusty deed met een duidelijk doel mee aan Ex on The Beach: Double Dutch. Wat dat doel precies was? Daar kon je tijdens het kijken van de afleveringen niet omheen: hij wilde na zijn deelname aan het realityprogramma honderd bedpartners hebben gehad. Maar is dat hem eigenlijk gelukt?

Doel behaald?

Dusty was een van de opvallendste kandidaten van het afgelopen seizoen en deelde met meerdere deelnemers het bed. Voordat hij meedeed aan EOTBDD had hij met 93 dames een intiem avontuurtje beleefd, maar is het hem gelukt om de honderd te halen?

“Ik heb de honderd uiteindelijk niet gehaald”, deelt Dusty in De Reünie van EOTBDD. “De ene ex was dan weer verliefd op de ex voor wie ze kwam, of er was weer een girlcode“, verklaart Dusty. Het lijkt er echter op dat Dusty na het programma zijn doel wel heeft behaald.

Fling Sem

Hoewel het voor Dusty duidelijk was dat hij voor lust meedeed aan EOTBDD, gold dat niet voor zijn ex Sem. Zij dacht namelijk dat het behoorlijk serieus was tussen de twee, maar in de villa bleek dat Dusty daar anders over dacht.

“Als ik geen connectie met haar voel, hoe kan ze dan mijn wifey worden?”, reageerde Dusty onlangs in de RTL Boulevard-serie Shots Fires. Vervolgens geeft Dusty aan dat hij Sem nooit aan het lijntje heeft gehouden. “Zij lag huilend in mijn armen en zei: 'Dusty, ik ben bang dat ik je niet kan vertrouwen.' Dus ik pak haar vast en zeg: 'Sem, je kúnt me ook niet vertrouwen.' Hoe duidelijk kan ik zijn?”

Beeld: MTV

Laatste nieuws

Zie ook