Op déze datum lanceren Levy van Wilgen en Sepanta Arya platform Fanatise

'The wait is over.'

Het was een bittere pil toen Levy van Wilgen en Sepanta Arya vlak na de lancering van de documentaire OnlyFans Uncovered door het platform werden geblokkeerd. De heren konden niet langer content op OnlyFans plaatsen, maar zaten heus niet bij de pakken neer. Ze besloten hun eigen platform Fanatise op te zetten en die gaat binnenkort live…

Fanatise

Jawel, het langverwachte 18+ platform van Levy en Sepanta wordt bijna gelanceerd. De heren deelden gisteren op Instagram dat Fanatise binnenkort live gaat. “Miste jij mijn content? Ik heb goed nieuws, want het wachten is bijna voorbij. Ons platform Fanatise gaat op 13 juni live. Het aftellen kan beginnen!”, deelt Sepanta op Instagram bij een spannend kiekje.

Ook Levy laat op Instagram van zich horen. “Jullie kunnen dan eindelijk weer onze content zien”, voegt hij toe. Wij zijn nu al benieuwd!

Geblokkeerd door OnlyFans

Vlak nadat de docu OnlyFans Uncovered op Videoland stond, blokkeerde OnlyFans de accounts van Levy en Sepanta. Vanaf 1 april besloot het platform namelijk de regels aan te passen. “Zo mag je geen naaktfoto’s meer posten die op openbare plekken zijn gemaakt. En als je met anderen poseert, dan alleen met mensen die ook een OnlyFans-account hebben, zodat ze te taggen zijn”, vertelde Levy destijds aan Grazia.

Ondanks de aangepaste regels, was het volgens de creator niet nodig geweest om zijn account te blokkeren. “Dat zou een kwestie zijn van een paar kleine aanpassingen, en geen reden voor een blokkade.” De creator was helemaal klaar met OnlyFans en besloot samen met Sepanta een geheel nieuw platform op te zetten.

Beeld: Videoland (OnlyFans Uncovered)

Laatste nieuws