‘Kanye West geniet van vakantie met zijn nieuwe vriendin’

De rapper heeft het wel erg gezellig met topmodel Irina Shayk.

Sinds het huwelijk van Kanye West en Kim Kardashian officieel finito is, lijkt Kanye het wel erg gezellig te hebben met het Russische topmodel Irina Shayk. Er doen al een tijdje geruchten de ronde dat de twee samen zouden zijn. Het tweetal zou op dit moment zelfs genieten van een zonnige vakantie in Frankrijk, zo meldt Page Six.

Geen onbekende

Of Kanye en Irina elkaar tegen het lijf zijn gelopen, nadat KimYe officieel de scheidingspapieren tekenden? Absoluut niet. De twee kennen elkaar al sinds 2010, aangezien Irina in de videoclip speelde van Kanye's nummer Power. Ook poseerde ze voor zijn eigen kledinglijn Yeezy én rapte Kanye ooit in een van zijn nummers over het topmodel. “I want to see Irina Shayk next to Doutzen”, waren de woorden van de rapper.

Vanaf mei 2021 wisten insiders al te vertellen dat Irina en Kanye het erg gezellig hebben met elkaar. Onlangs werd het tweetal zelfs gespot in het zonnige Zuid-Frankrijk waar het koppel verblijft in een luxe resort met eigen wijnmakerij, spa, drie restaurants en kunstcentrum. Not bad.

Serieuze relatie

Of de twee inmiddels een serieuze relatie hebben, is niet duidelijk. Irina en Kanye zijn allebei hartstikke vrijgezel en uit de lyrics van Kanye zijn nummer, lijkt hij het uiterlijk van het topmodel ook wel te waarderen. En oké, we geven hem geen ongelijk. Iriana is werkelijk waar een prachtvrouw.

Het dateverleden van Irina wijst uit dat het Russische model geen onbekende is in het celebrity-wereldje. Zo datete ze zo'n twee jaar met profvoetballer Christiano Ronaldo, deelde ze een tijdje enorm intieme kiekjes met acteur Dwayne Johnson aka The Rock en last but not least kreeg ze van 2015 to 2019 een relatie met acteur Bradley Cooper. De twee kregen zelfs samen een dochtertje, Lea de Sheine Shayk Cooper.

Bron: Page Six | Beeld: BrunoPress

Laatste nieuws