Zien: dít zijn de eerste tien vrouwen die meedoen aan De Bachelor

Zal één van deze vrouwen het hart van Tony Junior veroveren?

Lees ook

Nog even en dan verschijnt De Bachelor met Tony Junior ein-de-lijk op Videoland. Twintig vrouwen zullen alles op alles zetten om het hart van de dj te veroveren. Wie die dames precies zijn? Wij stellen de eerste tien aan je voor.

Liefdesavontuur

Donderdag 24 juni gaat De Bachelor van start op Videoland. In deze romantische realityserie gaat Tony in het zonovergoten Kroatië op zoek naar de liefde van zijn leven. Enne, het zou zomaar eens kunnen dat een van deze tien dames het hart van de dj zal veroveren.

Uit meer dan 2000 aanmeldingen, zijn twintig vrouwen geselecteerd om het liefdesavontuur met Tony aan te gaan. Wij stellen alvast de eerste tien aan je voor:

Cilian, 31

Cilian komt uit Tilburg en is te omschrijven als een zelfredzame vrouw die al veel heeft overwonnen in het leven. Ze is hierdoor erg bezig met persoonlijke groei en dat komt in haar werk als jongerencoach maar al te goed van pas. Ze hoopt dan ook dat Tony het beste in haar naar boven kan halen.

Cilian

Destiny, 20

Destiny is dan wel de jongste deelnemer van de groep, maar ze heeft haar zaken prima op orde. Bovendien weet ze precies wat ze wil in het leven: haar opleiding als persoonlijk begeleider succesvol afronden én de ware ontmoeten. Zal Tony haar prins op het witte paard zijn?

Destiny

Diva, 22

Laat je niet misleiden door de naam, want Diva is allesbehalve een diva. Ze heeft namelijk haar eigen webshop in vintagekleding en werkt daar keihard voor. Diva is op zoek naar een spannende relatie. Ze zal dan ook niet snel om 18.00 uur klaar zitten met het eten, maar wil heus wel een keer om drie uur 's nachts een kapsalon bestellen voor Tony.

Diva

Femke, 30

Femke is een echte sportieveling en het toonbeeld van Brabantse gezelligheid. Ze werkt als financial controller en is sportinstructrice. Ze toert graag met haar motor – iets wat ze met Tony gemeen heeft – en is regelmatig in een bruin café te vinden.

Femke

India, 28

De Limburgse India heeft veel overeenkomsten met de bachelor himself: ze woont samen bij haar vader in een groot huis én is dol op tattoos. Deze passie heeft ze zelfs omgezet in haar werk, zo heeft India haar eigen, succesvolle tattooshop. Ze is de enige single in haar vriendengroep, maar misschien komt daar binnenkort wel verandering in…

India

Joy, 25

Joy komt uit Rotterdam en wordt omschreven als aanstekelijk vrolijk. De red head is heel creatief en dat komt goed van pas voor haar baan als pr-consultant en concept creator. Ze uit haar gevoel middels muziek en hoopt dan ook in Tony haar soulmate te vinden.

Joy

Maxime, 29

Maxime is ambitieus en knows her mind. De Amsterdamse is op zoek naar onvoorwaardelijke liefde en een relatie die niet saai mag zijn. Maxime werkt momenteel als social mediamanager bij een groot kledingmerk, maar droomt over een managementfunctie.

Maxime

Nadeche, 25

Nadeche zit niet stil en werkt als docent en marketeer. Ze speelt graag gitaar en schrijft zelfs haar eigen liedjes. Muziek is dan ook heel belangrijk voor haar. Het lijkt erop dat Tony en Nadeche qua muzikaliteit wel een match zijn…

Nadeche

Oriana, 28

Oriana is op zoek naar een volwassen en serieuze relatie. Ze zoekt iemand met wie ze een toekomst kan opbouwen. Oriana staat altijd voor anderen klaar en is dan ook een zorgzaam type. Ze zou het liefst later – misschien wel met Tony – op een boerderij met veel dieren wonen.

Oriana

Roos, 26

De Haagse Roos timmert al een tijdje aan de weg als fulltime model. Ze is vaak on the road en is geen onbekende van onregelmatige werktijden. Wat dat betreft is ze zeker een match voor Tony.

Roos

Bron: RTL | Beeld: Videoland (Tom Cornelissen)

Laatste nieuws

Zie ook