Nienke Plas showt post-baby body: ‘We kunnen er maar beter om lachen’

'Ik ben net bevallen liefie, wat denk je dan?'

Nienke Plas is onlangs bevallen van haar tweede zoontje, Novi-Jaxx. En hoewel de meeste moeders even rust houden nadat ze bevallen zijn, gaat Nienke gewoon door met het maken van video's. Enne, daarin blijft ze lekker realistisch. In de laatste vlog laat de presentatrice bijvoorbeeld zien hoe haar post-baby body er nu uitziet.

Realistisch beeld

We zien regelmatig dat modellen een paar weken na hun bevalling alweer helemaal in shape zijn en zonder problemen een bikinishoot doen. Impressive, maar heel realistisch is het natuurlijk niet. Nienke blijft daarentegen lekker down to earth in haar vlogs en laat zien hoe het leven écht is na een bevalling.

“Mochten jullie willen weten hoe het met mijn buik ervoor staat”, begint ze. “Ik probeer het in te binden overdag, zodat je organen weer op hun plek komen.” Vervolgens laat ze zien hoe haar buik er een kleine week na de bevalling uitziet “We kunnen er maar beter om lachen dan om huilen”, concludeert ze. “Ik ben net bevallen liefie, wat denk je dan? Dat je meteen weer zo'n wespentaille hebt? Nee. Het vocht zit ook nog steeds in m'n enkel.”

Thuisbevalling

Op 2 juni zijn Nienke en haar man Resley Stjeward ouders geworden van zoontje Novi-Jaxx. Daarmee kwam de grootste wens van haar eerste zoontje, Frenky-Dean, in vervulling: hij is grote broer geworden. “Lieve Novi-Jaxx. Je bent bij een stelletje druktemakers belandt, maar je went vast snel!”, schreef Nienke bij de aankondiging op Instagram.

En ook tijdens de bevalling kreeg de camera geen rust in huize Stjeward-Plas. Nienke heeft de thuisbevalling van a tot z vastgelegd. “Eén keer hard persen en daar was onze kleine boy dan”, vertelde Nienke in de video. Vervolgens zien we haar met de pasgeboren baby op de bank kruipen, waar haar zoontje Frenky-Dean de navelstreng door mag knippen. “Je broertje heet Novi-Jaxx”, vertelt Nienke aan de nieuwe grote broer. Cute!

Bekijk hieronder de video waarin Nienke haar post-baby body laat zien:

Bron: YouTube | Beeld: Brunopress

Laatste nieuws